Επίσκεψη προέδρων ΙΣΑ και ΠΙΣ σε “Σισμανόγλειο” και ΚΑΤ
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη προέδρων ΙΣΑ και ΠΙΣ σε “Σισμανόγλειο” και ΚΑΤ

Επίσκεψη στα Νοσοκομεία “Σισμανόγλειο” και ΚΑΤ πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλης Βλασταράκος, προκειμένου να ενημερωθούν από κοντά για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των νοσηλευτικών αυτών ιδρυμάτων.

Στις συναντήσεις που είχαν οι κ.κ. Γ. Πατούλης και Μ. Βλασταράκος με τις διοικήσεις και το ιατρικό προσωπικό συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί κατά την άσκηση της ιατρικής επιστήμης.

Ο κ. Γ. Πατούλης, με την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με τον συνδυασμό «Δημοκρατική Κίνηση Ιατρών”(ΔΗΚΙ) στις προσεχείς εκλογές στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2014, παρότρυνε τους γιατρούς- μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν αθρόα στην εκλογική διαδικασία και με συνείδηση για το παρόν και το μέλλον, επισημαίνοντας την ατομική ευθύνη όλων.

Υπογράμμισε επίσης ότι οι υγειονομικές αλλαγές που συντελούνται την περίοδο της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας πρέπει να γίνονται μέσα από “κόκκινες γραμμές, που εμείς έτσι και αλλιώς έχουμε ήδη θέσει”. “Γι΄ αυτό” -πρόσθεσε- “πέρα από λαϊκισμούς και ανθρώπους χωρίς ιστορία, η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνεται με σοβαρότητα και με ανθρώπους που διαθέτουν γνώση και ιστορία, ώστε οι αλλαγές να γίνονται προς όφελος του Έλληνα ασθενή και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού”.

“Η απήχηση εκ μέρους των παριστάμενων υπήρξε θετική, ενώ θα συνεχισθούν οι επαφές με τις διοικήσεις και τον ιατρικό κόσμο και των άλλων δημόσιων και ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΙΣΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet