Επανεξελέγη πρόεδρος στον ΠΕΣΥΔΑΠ ο Γρ. Γουρδομιχάλης
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Επανεξελέγη πρόεδρος στον ΠΕΣΥΔΑΠ ο Γρ. Γουρδομιχάλης

Παρουσία πολιτών και εκπροσώπων φορέων διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού, όπου είναι η έδρα του Συνδέσμου.

Για τη θέση του προέδρου υπήρξαν δυο υποψηφιότητες του νυν πρόεδρου Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και του δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τους αντιπροσώπους των 18 Δήμων – μελών του ΠΕΣΥΔΑΠ εξέλεξε εκ νέου πρόεδρο τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη με ποσοστό 62% έναντι του Γιάννη Λαγουδάκη με ποσοστό 38%.

Για τη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Δημήτρης Τσατσαμπάς από τον Δήμο Χαϊδαρίου με ποσοστό 54%.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή, εκτός από τον πρόεδρο που συμμετέχει αυτοδίκαια, εκλέχτηκαν κατά σειρά ο Ανδρέας Λεωτσάκος αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, ο Δημοσθένης Σταματάτος αντιδήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ο Μιχάλης Ευθυμιάδης αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και ο Γιάννης Παντελεάκης εντεταλμένος σύμβουλος Κηφισιάς. Αναπληρωματικά μέλη εξελεγησαν ο Γιάννης Μαυροειδάκος αντιδήμαρχος Φυλής – Ανω Λιοσίων και ο Γιώργος Γκόγκος δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ μετά την εκλογή του ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους των Δήμων για τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες καθώς και για την εμπιστοσύνη τους στη νέα διοίκηση. Επίσης, δεσμεύτηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, ότι «θα εργαστεί ακόμη πιο εντατικά για τη λειτουργία του ΠΕΣΥΔΑΠ στο πλαίσιο της συλλογικότητας και διαφάνειας, πάντα σε στενή συνεργασία με τους δημάρχους των δήμων – μελών, έτσι ώστε ο Σύνδεσμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Όπως μάλιστα ανέφερε: «Οι δράσεις μας εστιάζουν στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών προβλημάτων που μας αναθέτουν. Ωστόσο, είναι χρέος μας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προσφέροντας υπηρεσίες και τεχνογνωσία σε όποιον δήμο του Λεκανοπεδίου το χρειάζεται. Ειδικά πρέπει να σταθούμε δίπλα στη νέα διοίκηση του Δήμου Περάματος, ενός δήμου – μέλους μας που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet