Επανεξελέγη στην Ε.Ε. του ΣΒΑΠ ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αυτοδιοίκηση

Επανεξελέγη στην Ε.Ε. του ΣΒΑΠ ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μετά από πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης επανεξελέγη παμψηφεί στην Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος, ο οποίος αποτελείται από 21 Τοπικές Αυτοδιοικήσεις του Βορείου και Ανατολικού Τομέα της Νομαρχίας Αθήνας, με περισσότερους από 1 εκατομμύριο κατοίκους, έχει ιδρυθεί με σκοπό την προώθηση των αρχών και των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης, μιας ανάπτυξης που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «να καλύπτει τις σημερινές ανάγκες των πολιτών, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη δυνατότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Μαυρίδης, αναφέρεται στην ανακοίνωση, «πιστός στις δεσμεύσεις του για την εκπόνηση του Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την εφαρμογή των διαδικασιών του συστήματος Ενεργειακής Διαχείρισης σε τοπικό επίπεδο (πχ. εξοικονόμηση ενέργειας από τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων) ευχαριστεί θερμά όλους του συναδέλφους για την επανεκλογή του και δεσμεύεται ότι θα παραμείνει ενεργός υποστηρικτής των βέλτιστων περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών πρακτικών με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet