Επιμένει… Αθήνα ο Γιώργος Πατούλης, παρά τα περί αντιθέτου δημοσιεύματα
Αυτοδιοίκηση

Επιμένει… Αθήνα ο Γιώργος Πατούλης, παρά τα περί αντιθέτου δημοσιεύματα

«Πιστός» στην Αθήνα δηλώνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» και στον δημοσιογράφο Γ. Πρετεντέρη.

Στα επίμονα ερωτήματα του δημοσιογράφου για το εάν ο κ. Πατούλης θα κατέβει ως υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων ή θα πάει προς Περιφέρεια, όπως συνεχίζουν να αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ απάντησε: «Εμείς παραμένουμε πιστοί σε αυτό που έχουμε επιλέξει εδώ και 1,5 χρόνο. Αθήνα. Όσοι αναφέρουν την Περιφέρεια θα πρέπει να μας πουν με ποιον έχουν συνεννοηθεί και γράφουν τα διάφορα σενάρια».

Ακολουθεί το σχετικό απομαγνητοφωνημένο κείμενο:

Πάμε στο κ. Πατούλη ο οποίος πληροφορούμαι ότι θα δραστηριοποιηθεί στις δημοτικές εκλογές. Κύριε Πατούλη σχεδιάζετε να κατεβείτε για περιφερειάρχης;

Αυτό που έχω ξέρω είναι ότι έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για την Αθήνα μέσα από τον Όμιλο Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά. Τον όμιλο τον ξεκινήσαμε εδώ και 1,5 χρόνο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό με ενδιαφέρον.

Θα κατεβείτε στην Αθήνα ή στην Περιφέρεια;

Εμείς παραμένουμε πιστοί σε αυτό που έχουμε επιλέξει εδώ και 1,5 χρόνο. Αθήνα. Όσοι αναφέρουν την περιφέρεια θα πρέπει να μας πουν με ποιον έχουν συνεννοηθεί και γράφουν τα διάφορα σενάρια. Αν υπάρχει τέτοια συνεννόηση να μας το μεταφέρουν και εμάς.

Είναι σίγουρο ότι αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι ότι η Αθήνα, η οποία ίσως είναι το μεγαλύτερο brand name  που υπάρχει στη χώρα μας, σήμερα δυστυχώς έχει μια θολή εικόνα και η εικόνα αυτή θα πρέπει να βελτιωθεί. Θα πρέπει να διορθωθεί, θα πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερη. Η Αθήνα θα πρέπει να γίνει η ατμομηχανή ανάπτυξης της χώρας. Με αυτή την έννοια πιστεύουμε μέσα από την εμπειρία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης, υπηρετώντας τον Δήμο Αμαρουσίου, ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης. Όλη αυτή την εμπειρία θα την αξιοποιήσουμε

Άρα θα πάτε για την Αθήνα. Στη Δούρου γιατί επιτίθεστε; Έτσι νομίζω δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι θα είστε υποψήφιος στην Περιφέρεια.

Κοιτάξτε, η κ. Δούρου είναι περιφερειάρχης της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας. Μέσα σε αυτή της περιφέρεια είναι και η πρωτεύουσα της Ελλάδος. Θα έλεγα ότι η κ. Δούρου δεν έχει πείσει ότι έχει τη δυνατότητα διοίκησης μιας τόσο μεγάλης θέσης. Και αυτό δεν ισχύει μόνο σήμερα. Σήμερα φάνηκε η αδυναμία, λόγω των όσων έγιναν στο Μάτι, αλλά και στο παρελθόν της ασκήσαμε κριτική και για άλλες περιπτώσεις όπως τη Μάνδρα, τη διαχείριση των πόρων της Περιφέρειας. Δεν έχει να παρουσιάσει κανένα αναπτυξιακό έργο, τα απορρίμματα και τη διαχείρισή τους.

Όλα αυτά σαφώς και τα έχουμε αναδείξει κατά καιρούς, αλλά προφανώς στο μάτι του κυκλώνα έπεσε και τώρα. Η κ. Δούρου διαχειρίζεται τα περισσότερα χρήματα που διαχειρίζεται οποιαδήποτε περιφέρεια της χώρας, έχει το μεγαλύτερο πληθυσμό και αν θέλετε. μέσα από τις δικές της αδυναμίες και τις δικές της πράξεις. υποφέρουν πάρα πολλοί άνθρωποι.

Σας ευχαριστώ πολύ και κρατάω ότι παραμένει το ενδιαφέρον για την Αθήνα. Δεν έχει μεταφερθεί στην Περιφέρεια.

Δεν έφυγε και ποτέ το ενδιαφέρον από την Αθήνα. Εξάλλου σας λέω ότι τη δυνατότητα προσφοράς που έχει ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να τη δίνει την κατάλληλη στιγμή εκεί που πρέπει για να πάει η χώρα μπροστά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet