Επιτυχημένος ο «1ος Αγώνας Πόλης Παπάγου – Χολαργού»
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Επιτυχημένος ο «1ος Αγώνας Πόλης Παπάγου – Χολαργού»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο «1ος Αγώνας Πόλης Παπάγου – Χολαργού», την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 700.

«Μια γιορτή του αθλητισμού, μια γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ένας αγώνας δρόμου με μοναδικό κίνητρο την προσφορά και τη χαρά της συμμετοχής, αφού το αντίτιμο του αγώνα ήταν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ήταν το Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού. Ο αγώνας περιελάμβανε τρείς διαδρομές, 1.000 μ. για τα παιδιά και 5.000. μ και 10.000 μ. για ενήλικες.

Ο δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, αθλητές, κατοίκους της πόλης, περιπατητές και κυρίως τα παιδιά και ανακοίνωσε ότι ο αγώνας αυτός θα διεξάγεται κάθε χρόνο λίγο πριν τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Και ο δήμαρχος συνέχισε:

«Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα και συγκεκριμένα:

Τους εθελοντές που αποτέλεσαν την ψυχή του αγώνα και στήριξαν αυτή τη σπουδαία προσπάθεια να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τη Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού, τα Συστήματα Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων του Δήμου μας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού για το κλείσιμο των δρόμων.

Το ΙΑΣΩ GENERAL για την παροχή ασθενοφόρου και τους γιατρούς Γιώργο Τζανιδάκη και Σοφία Λαμπρακοπούλου για την ιατρική κάλυψη των συμμετεχόντων.

Τους επίσημους κριτές του ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής την κα Γεωργία Ζωγράφου, ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.

Τους χορηγούς ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, PUMA, CAFÉ 5X5 Χολαργού, Ψητοπωλείο Αβραάμ, Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης», την εταιρεία «ΑΝΔΑΝΙΑ» και το «RunnerMagazine».

Την Τροχαία Αγία Παρασκευής και τα Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για τη συμβολή τους στο κλείσιμο των δρόμων και την ασφάλεια των συμμετεχόντων και το προσωπικό του Δήμου.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσες και όσους προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα, αποδεικνύοντας ότι στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, είμαστε όλοι παρόντες». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet