Επιφυλάσσεται η ΚΕΔΕ για το σχέδιο τροπολογίας για τους συμβασιούχους
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Επιφυλάσσεται η ΚΕΔΕ για το σχέδιο τροπολογίας για τους συμβασιούχους

Τις επιφυλάξεις της ΚΕΔΕ σε συγκεκριμένα σημεία του σχεδίου τροπολογίας που έχει καταρτίσει το υπουργείο Εσωτερικών και αφορά στις συμβάσεις εργασίας στις υπηρεσίες καθαριότητας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα, Σάββατο 24 Ιουνίου, στο υπουργείο με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Όπως επισήμανε «η κυβέρνηση οφείλει να βρει λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε με δική της ευθύνη και υπαιτιότητα. Από τη συζήτηση που έγινε διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν ορισμένα “αγκάθια”, τα οποία θα μελετήσει το νομικό τμήμα της ΚΕΔΕ και στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας θα λάβουμε τις τελικές μας αποφάσεις σχετικά με το επίμαχο κείμενο της τοπολογίας».

Στη συνέχεια ο κ. Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «στόχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού είναι να μονιμοποιηθούν και να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι συμβασιούχοι, ενώ για το καλό των πολιτών μας είναι ανάγκη να εξασφαλίσουμε καθαρές τις πόλεις μας».

Να σημειωθεί ότι μοναδικό θέμα συζήτησης της έκτακτης συνεδρίασης, η οποία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 11:30 το πρωί στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας & Γεναδίου 8, 3ος όροφος) θα είναι «Οι εξελίξεις στο ζήτημα των συμβασιούχων μετά την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας από το ΥΠ.ΕΣ.».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet