Ημερίδα για τους δασικούς χάρτες σε Πεντέλη και Μαραθώνα
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Ημερίδα για τους δασικούς χάρτες σε Πεντέλη και Μαραθώνα

Με τη συμμετοχή πλήθους δημοτών του Δήμου Μαραθώνα έγινε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, στον κινηματογράφο «Αλίκη» του Δήμου Μαραθώνα, συνάντηση-συζήτηση για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου 3208/2003 και την εφαρμογή των άρθρων 23 και 24 του Νόμου 3889/2010 που αφορούν στο τεράστιο πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει στην Πεντέλη και στον Μαραθώνα οι δασικοί χάρτες.

Στη σύσκεψη παρενέβη ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος συμμετείχε μαζί με τον διευθυντή Πολεοδομίας του Δήμου Ιωάννη  Ξανθάκο. Παρεμβάσεις στη σύσκεψη, εκτός από τους διοργανωτές, είχαν και οι εκπρόσωποι του ΥΠΕΚΑ και της περιφερειάρχη Αττικής.

Ήδη, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «με ενέργειες του δημάρχου, το θέμα προωθείται για συζήτηση στην ΠΕΔΑ, με εισηγητή τον ίδιο και με απόφασή του συγκροτήθηκε επιτροπή από τεχνοκράτες ειδικούς για διεύρυνση-επίλυση του θέματος που σήμερα έχει οδηγήσει σε απόγνωση χιλιάδες δημότες και των δύο Δήμων, Πεντέλης και Μαραθώνα, στους οποίους συντάχθηκαν οι δασικοί χάρτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet