Η βουλευτής Ν. Κεραμέως και η νέα δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Η βουλευτής Ν. Κεραμέως και η νέα δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ

Τον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού επισκέφθηκαν η βουλευτής Επικρατείας και υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Β΄ Αθηνών Νίκη Κεραμέως και η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου τις δύο κυρίες υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, εργαζόμενοι και εθελοντές.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔ, Βλάσσης Σιώμος, ενημέρωσε τα στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για τις δραστηριότητες και δράσεις του Συνδέσμου, για την προετοιμασία που επιτελεί ο Σύνδεσμος για την αντιπυρική περίοδο, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι τιμή για τον Σύνδεσμο, τους εθελοντές και τους εργαζομένους του ΣΠΑΠ, η σημερινή επίσκεψη της βουλευτού Νίκης Κεραμέως και φυσικά της νέας μας δημάρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά. Ενημερώσαμε για τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε κατά τη διάρκεια της περασμένης και της φετινής χρονιάς, για τη βελτίωση των υποδομών πυροπροστασίας, τη φροντίδα και μέριμνα των υδατοδεξαμενών πλήρωσης ελικοπτέρων που διαθέτουμε στο Πεντελικό, καθώς και την συνεχιζόμενη με μεγαλύτερη ένταση, κοπή ξερών χόρτων σε εκτάσεις των Δήμων – μελών του ΣΠΑΠ. 

»Ενημερώσαμε, επίσης, για τις δράσεις που κάνουμε προκειμένου να επιτύχουμε το βασικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το ζωντάνεμα του φυσικού πρασίνου και την ανάπλαση του Πεντελικού περιβάλλοντος, με αναδασώσεις, ποτίσματα, διανοίξεις δασικών δρόμων, δημιουργία υποδομών πρόληψης τις περιβαντολλογικές δράσεις ενημέρωσης μαθητών και πολιτών και ότι άλλη δράση απαιτείται προκειμένου να μείνει το Πεντελικό μας ανέπαφο. Επίσης, ενημερώσαμε για το σημαντικότατο πρόβλημα που υπάρχει με την συσσώρευση τεράστιου όγκου ξερών κλαδιών και χόρτων σε δύο σημεία του Δήμου Πεντέλης τα οποία αποτελούν εύφλεκτη ύλη και άμεσο κίνδυνο για εκδήλωση πυρκαγιάς.

»Τέλος, θέσαμε το θέμα της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης που αποτελεί τροχοπέδη στον τρόπο λειτουργίας του Συνδέσμου μας, κυρίως σε επίπεδο προσωπικού πυρασφάλειας, αλλά και σε επίπεδο γενικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων το οποίο αποτελεί δυσεπίλυτο πρόβλημα για κάποιους από τους Συνδέσμους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet