Η ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε 350 κιλά τρόφιμα στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας «Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας»
Αυτοδιοίκηση

Η ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε 350 κιλά τρόφιμα στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας «Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας»

Σχεδόν 350 κιλά τρόφιμα πρώτης ανάγκης παρέδωσε η ΕΛΤΑ Courier στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας «Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας», τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική κίνηση Wise Greece.

Τον πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνη Φειδοπιάστη, καθώς και συνεργάτες του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας η διευθύντρια της «Παιδόπολης», Μαρία Αποστολοπούλου, στο κτήριο της δομής στον Άλιμο.

«Η Παιδόπολη λειτουργεί ως Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας για παιδιά από 4-12 ετών και φιλοξενεί 32 παιδιά. Δραστηριοποιείται στο τομέα της Παιδικής Προστασίας και το έργο της περιλαμβάνει τη φιλοξενία, την εκπαίδευση, τη διασκέδαση κ.ά. ανήλικων 4-12 ετών, που αποδεδειγμένα είναι απροστάτευτα και στερούνται οικογενειακής φροντίδας. Στους σκοπούς της Παιδόπολης περιλαμβάνεται και η προετοιμασία των ανήλικων φιλοξενούμενων για την ομαλή ένταξή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, είτε με την επιστροφή τους στο φυσικό τους περιβάλλον ή με την τοποθέτησή τους σε ανάδοχη οικογένεια και στη συνέχεια αν οι συνθήκες το υπαγορεύουν στην υιοθεσία τους», εξήγησε η κ. Αποστολοπούλου. «Τελικός στόχος μας είναι να μην υπάρχει κανένα παιδί σε ίδρυμα» τόνισε.

Μετά την παράδοση των τροφίμων, η κ. Αποστολοπούλου ξενάγησε τον πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ενώ τον ενημέρωσε εκτενώς για τις υπηρεσίες που παρέχει.

«Τα δύο τελευταία χρόνια η ΕΛΤΑ Courier έχει βρεθεί στο πλευρό δεκάδων ιδρυμάτων και κοινωνικών δομών, μέσα από τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. Και παρόλο που κάθε μια από αυτές ήταν ξεχωριστή, σήμερα που βρεθήκαμε δίπλα σας αισθανόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε έμπρακτα και με κάθε τρόπο το αξιέπαινο έργο σας» δήλωσε ο κ. Φειδοπιάστης.

Η σημερινή παράδοση αποτελεί μέρος μιας σειράς δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που θα υλοποιηθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου και περιλαμβάνουν τη δωρεά τροφίμων, αλλά και εξοπλισμού πληροφορικής σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές στην Αττική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet