Η ΚΕΔΕ υποστηρίζει την ασφαλέστερη και υπεύθυνη χρήση του Διαδικτύου
Αυτοδιοίκηση

Η ΚΕΔΕ υποστηρίζει την ασφαλέστερη και υπεύθυνη χρήση του Διαδικτύου

Η ΚΕΔΕ, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τα ΚΕΠ Υγείας, με την Πανελλαδική Εκστρατεία Ενημέρωσης για το ασφαλές και το δημιουργικό διαδίκτυο, καθώς και την καταπολέμηση του ψηφιακού αναλφαβητισμού, συμμετέχουν στον φετινό εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου στις 7 Φεβρουαρίου 2017, στις 10.30π.μ., στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης, INSAFE, με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των online τεχνολογιών και των κινητών τηλεφώνων, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων σε όλο τον κόσμο. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου γιορτάζεται για 14η συνεχόμενη χρονιά σε πάνω από 160 χώρες εδώ και σε όλο τον κόσμο και την ευθύνη οργάνωσης για τη χώρα μας έχει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου.

Για το φετινό εορτασμό της ημέρας με θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» σχεδιάζεται:

  • Η διοργάνωση κεντρικής ημερίδας στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών.
  • Μεγάλος αριθμός παράλληλων εκδηλώσεων από την Ακαδημία Πρεσβευτών του Ελληνικού  Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (150 μέλη).
  • Διοργάνωση τριών πανελλήνιων διαγωνισμών των μαθητών όλων των βαθμίδων με θέμα το ασφαλές και το δημιουργικό διαδίκτυο, καθώς και  την καταπολέμηση του ψηφιακού αναλφαβητισμού, με τη συμμετοχή της ΚΕΔΕ και του ΕΔΔΥΠΠΥ (ΚΕΠ Υγείας).

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet