Η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης περιηγήθηκε η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της κυβέρνησης και εκπροσώπους άλλων φορέων, αλλά και να περιηγηθεί των περιπτέρων της έκθεσης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της, η κ. Σταυράκη-Πατούλη περιηγήθηκε στο περίπτερο του υπουργείου Παιδείας, όπου συνομίλησε με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο περίπτερο του υπουργείου Υγείας, όπου συμμετείχε και η ίδια στην επίδειξη παροχής πρώτων βοηθειών, όπως επίσης, στα περίπτερα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Συλλόγου για τη διάδοση της Δωρεάς Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο.

Με αφορμή την επίσκεψή της στη φετινή έκθεση η κ. Πατούλη-Σταυράκη δήλωσε:

«Μέσα από την αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της χώρας μας και την εφαρμογή σύγχρονων καινοτόμων εργαλείων στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας, της Αυτοδιοίκησης, της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς στον άνθρωπο, μπορούμε να κάνουμε τον πολίτη συμμέτοχο στη γνώση και στη δράση. Ανοίγοντας τις διαύλους επικοινωνίας με την κοινωνία, με όχημα την έγκυρη ενημέρωση και τη γνώση, δημιουργούμε πολίτες υπεύθυνους και συνάμα βάζουμε τα θεμέλια για μία καλύτερη κοινωνία και ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα και τα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet