Θέματα αυτοδιοίκησης συζήτησαν Γ. Πατούλης και Ν. Μπάμπαλος
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Θέματα αυτοδιοίκησης συζήτησαν Γ. Πατούλης και Ν. Μπάμπαλος

Συνάντηση με τον ομόλογό του δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Νίκο Μπάμπαλο, είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία φιλοξενίας του στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου «Επικοινωνία fm» για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει και των εκλογών για την ανάδειξη των νέων διοικητικών συμβουλίων των αυτοδιοικητικών οργάνων στις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (ΠΕΔ) της χώρας και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση για την προεδρία της ΚΕΔΕ, στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε, συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Νίκο Μπάμπαλο στον οποίο ευχήθηκε καλή θητεία και καλή δύναμη στα καθήκοντά του.

Με την ευκαιρία των επαφών τους συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για τους δύο όμορους δήμους, διατυπώνοντας την αμοιβαία διάθεση να συνεχιστεί η καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παράλληλα, στη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν απόψεις σχετικά με καίρια ζητήματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα οποία σε κλίμα ενότητας και διεκδίκησης, όπως ενημέρωσε ο κ. Γ. Πατούλης, η νέα διοίκηση της ΚΕΔΕ θα προσπαθήσει να διαχειριστεί με στόχο η Τοπική Αυτοδιοίκηση να μπορεί να μετέχει ισότιμα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τα ζητήματα που την αφορούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet