Από 1 έως 3 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας BEYOND 4.0
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Από 1 έως 3 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας BEYOND 4.0

Συνοδοιπόροι στη διοργάνωση της έκθεσης τεχνολογίας BEYOND 4.0 θα είναι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και η ΔΕΘ-Helexpo, μετά την απόφαση της ΚΕΔΕ να ενώσει τις δυνάμεις της με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα στο μέτωπο αυτό. Μάλιστα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος αποφάσισε κατά τη χθεσινή (15/7) της συνεδρίαση την διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της BEYOND 4.0, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 3 Οκτωβρίου 2020.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, ΚΕΔΕ και ΔΕΘ – Helexpo θα διοργανώσουν από κοινού το διεθνές γεγονός τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND 4.0 και στο πλαίσιο αυτό τις ίδιες μέρες θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και το συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Η Ένωση υποστηρίζει ότι το συνέδριο, που ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη άνοιξη, ακυρώθηκε λόγω των μέτρων περιορισμού της Covid-19.

«Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την ΚΕΔΕ και το συνέδριό της στην BEYOND 4.0» ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας.

Στην παρούσα συγκυρία η ΚΕΔΕ αποφάσισε να διοργανώσει το συνέδριό της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία των δημάρχων όλης της Ελλάδος και εκπροσώπων των Δήμων με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κοινωνικής απόστασης.

Μάλιστα, το φετινό συνέδριο θα είναι απολύτως οικολογικό, χωρίς εκτυπωμένα χαρτιά, και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών θα γίνει διαδραστικό μέσω ειδικής πλατφόρμας που θα επιτρέπει την υποβολή ερωτήσεων και την κατηγοριοποίηση των θεμάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με επίκεντρο την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ΚΕΔΕ θα διοργανώσει ένα συνέδριο που θα θέσει σε τροχιά εκκίνησης όλες τις διαδικασίες για το «αύριο» της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

Η πρώτη Διεθνής Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0, λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών μετουσιώνεται φέτος σε μιαν υβριδική πολυδιάστατη εκδήλωση, που θα αποτελέσει το προπομπό της BEYOND 4.0/2021, η οποία φιλοδοξεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη Τεχνολογικό HUB της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Με βάση το νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό, από 1 έως 3 Οκτωβρίου 2020, η καρδιά της BEYOND 4.0 θα χτυπάει παράλληλα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο HELEXPO Maroussi αντίστοιχα, με ένα διαδραστικό διεθνές forum με πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων και keynote speakers, Β2Β και B2G συναντήσεις, τόσο ζωντανά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όσο και ψηφιακά μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet