Διαδικτυακή Ημερίδα των Επιτροπών Καταγραφής Θεμάτων Υγείας της ΕΝΠΕ
Θεσμικοί Φορείς

Διαδικτυακή Ημερίδα των Επιτροπών Καταγραφής Θεμάτων Υγείας της ΕΝΠΕ

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) πραγματοποιεί την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, στη 1 το μεσημέρι, Διαδικτυακή Ημερίδα των Επιτροπών Καταγραφής Θεμάτων Υγείας.

Κεντρικό θέμα της ημερίδας, η οποία διεξάγεται με πρωτοβουλία του προέδρου της Επιτροπής Υγείας και α’ αντιπροέδρου της ΕΝΠΕ, Γ. Πατούλη, είναι η «Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της χαρτογράφησης των υγειονομικών συνθηκών και αναγκών, αλλά και των δεδομένων και ελλείψεων των Περιφερειών».

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμό από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ η κεντρική εισήγηση θα γίνει από τον κ. Πατούλη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας, τοποθετήσεις θα πραγματοποιηθούν από τον παθολόγο – λοιμωξιολόγο, ομότιμο καθηγητή Παθολογίας ΕΚΠΑ Γιώργο Σαρόγλου, την πνευμονολόγο και πρόεδρο ΚΕ.ΣΥ., Μίνα Γκάγκα και τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Απόστολο Βανταράκη.

Παρεμβάσεις θα γίνουν από τους περιφερειάρχες, ενώ οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από τους εκπροσώπους των Επιτροπών Καταγραφής Υγείας των 13 Περιφερειών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet