Δ. Παπαστεργίου: Εκ μέρους της ΚΕΔΕ, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Χρήστου Βλαχογιάννη
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Δ. Παπαστεργίου: Εκ μέρους της ΚΕΔΕ, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Χρήστου Βλαχογιάννη

Με αφορμή τον θάνατο του πρώην δημάρχου Πάρου, Χρήστου Βλαχογιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στην προσπάθειά του να επανέλθει από τις επιπτώσεις της Covid-19 στην υγεία του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, σημειώνει ότι «η απώλειά του κάνει την Αυτοδιοίκηση πιο φτωχή».

Ειδικότερα, ο κ. Παπαστεργίου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Εκ μέρους της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας, πρώην δημάρχου Πάρου, Χρήστου Βλαχογιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη που έδωσε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, για να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία του ο κορωνοϊός.

Για μένα προσωπικά η θλίψη είναι διπλή, αφού με τον Χρήστο μοιραζόμασταν όχι μόνον την αγάπη μας για τον αυτοδιοικητικό θεσμό, αλλά και την αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, αφού ο τόπος καταγωγής του ήταν η Διάβα Καλαμπάκας.

Η απώλειά του κάνει την Αυτοδιοίκηση πιο φτωχή, αλλά είμαι βέβαιος ότι η μνήμη του θα μείνει ζωντανή σε όλους όσους τον γνωρίσαμε, ιδιαίτερα στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας της Πάρου τους οποίους υπηρέτησε με συνέπεια κι ευθύνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet