Δ. Παπαστεργίου: … κάτσε μέσα ρε γαμώτο!
dimitris.papastergiou/FB
Θεσμικοί Φορείς

Δ. Παπαστεργίου: … κάτσε μέσα ρε γαμώτο!

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, απευθύνει έκκληση στους πολίτες να παραμένουν στα σπίτια και στις πόλεις τους, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης της διασποράς του φονικού κορωνοϊού.

Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε από τη Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ. να αρχίσουν να διενεργούν επισταμένους ελέγχους στα πρόσωπα που ήρθαν από το εξωτερικό, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι δεν τηρούν την κατ’ οίκον καραντίνα των 14 ημερών.

Παράλληλα ζήτησε να γίνονται έλεγχοι για τις συναθροίσεις σε πλατείες, αθλητικούς χώρους και άλλες περιοχές, όπου, παρά τις οδηγίες, πολίτες όλων των ηλικιών εξακολουθούν να συγκεντρώνονται ομαδικά.

«Η κατάσταση στη χώρα απαιτεί σεβασμό στο κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αλλά και προσωπική ευθύνη καθενός την ώρα που οι νεκροί από την πανδημία αυξάνονται, δυστυχώς, και στη χώρα μας» σημειώνει ο ίδιος.

Μάλιστα, ο κ. Παπαστεργίου, σε μια πολύ προσωπική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στηλιτεύει και την αθρόα μετακίνηση πολιτών από τα αστικά κέντρα προς την περιφέρεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet