Η Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των  ευπαθών ομάδων συμπολιτών σε όλη τη χώρα
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Η Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των ευπαθών ομάδων συμπολιτών σε όλη τη χώρα

Η ΚΕΔΕ από την πρώτη μέρα της υγειονομικής κρίσης έχει αναπτύξει σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, χωρίς διακρίσεις. Για να εξυπηρετήσει τον στόχο αυτό έχει δημιουργήσει μια ισχυρή «συμμαχία ευθύνης κι αλληλεγγύης», στην οποία μετέχουν μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Στο πλαίσιο αυτής της συμμαχίας και με την πολύτιμη στήριξη του ομίλου «Μy Market», η ΚΕΔΕ ανταποκρίθηκε μεταξύ άλλων και στο αίτημα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης, προωθώντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας των Ρομά, τα μέλη της οποίας ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και βρίσκονται σε καραντίνα.

Τα είδη αυτά έχουν ήδη μοιραστεί στις οικογένειες, όπως ενημέρωσε με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η ΚΕΔΕ, όπως σημειώνει, θα συνεχίσει να στηρίζει με ανάλογες πρωτοβουλίες τη συνολική εθνική προσπάθεια να μην μείνει κανένας πολίτης μόνος, όχι μόνο στη διάρκεια της κρίσης αλλά και μετά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet