Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης στην 85η ΔΕΘ
Από αριστερά: Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, Σπύρος Σπυρίδων, η αντιπρόεδρος, Εύα Γκόγκου, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και Στέλιος Πέτσας, αντίστοιχα και ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ, Δημήτρης Μαραβέλιας.
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης στην 85η ΔΕΘ

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) συμμετείχε στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μέσα από  ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου του υπουργείου Εσωτερικών.

Σκοπός αυτής της συμμετοχής ήταν η προβολή του αναπτυξιακού έργου της Εταιρείας στον ευαίσθητο και καίριο χώρο της Αυτοδιοίκησης, για περισσότερα από 35 χρόνια.

Ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ, Δημήτρης Μαραβέλιας,  η αντιπρόεδρος, Εύα Γκόγκου  και ο διευθύνων σύμβουλος, Σπύρος Σπυρίδων, συνόδεψαν  την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και Στέλιο Πέτσα, στον εκθεσιακό χώρο της ΕΕΤΑΑ, προκειμένου να υποδεχτούν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, οι κ.κ. Μαραβέλιας και Σπυρίδων είχαν σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς  παράγοντες από όλη την επικράτεια, ενώ ιδιαίτερα  εποικοδομητική  ήταν η συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, κατά την οποία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούσαν στον Δήμο.

Επίσης, συμμετείχαν στο Διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ που συνεδρίασε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ενημερώθηκαν για τα θέματα που απασχολούν το γραφείο της ΕΕΤΑΑ στην πόλη.

Τέλος, η Εταιρεία σημειώνει ότι η συμμετοχή της ΕΕΤΑΑ στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης «άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κατέδειξε για μια ακόμη φορά το ουσιαστικό έργο που επιτελεί, σε θέματα τοπικής ανάπτυξης, ως θεσμοθετημένος τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού, καθώς και φορέων της Κεντρικής Διοίκησης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet