Η πλατφόρμα για τα επιπλέον τετραγωνικά, τα οργανωτικά του έκτακτου συνεδρίου και άλλα θέματα στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Η πλατφόρμα για τα επιπλέον τετραγωνικά, τα οργανωτικά του έκτακτου συνεδρίου και άλλα θέματα στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ» την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, στις 11π.μ., στα γραφεία της Ένωσης (Γενναδίου 8). Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί, όπως είχε αποφασιστεί να γίνεται πλέον σε κάθε συνεδρίαση, οι πρόεδροι των ΠΕΔ της χώρας.

Στη συνεδρίαση θα παραβρεθεί ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, που θα ενημερώσει το Σώμα για τα Λιμενικά Ταμεία.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, θα παρουσιάσει στο Σώμα την πλατφόρμα για την υποβολή από τους πολίτες των επιπλέον τετραγωνικών, που θα αρχίσει σύντομα να λειτουργεί για την εξυπηρέτησή τους.

Επίσης, ο κ. Παπαστεργίου, θα ενημερώσει το Δ.Σ. για το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ, καθώς και την ημερομηνία διεξαγωγής του στην Αθήνα. Επίσης θα οριστεί η οργανωτική επιτροπή.

Το θέμα του προσφυγικού/μεταναστευτικού, υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων, θα απασχολήσει την ΚΕΔΕ, η οποία έχει ήδη κάνει τις σχετικές επαφές με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet