Λ. Κυρίζογλου: Στην Αυτοδιοίκηση δεν περιγράφουμε μόνο επιθυμίες, αλλά προτείνουμε λύσεις
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Λ. Κυρίζογλου: Στην Αυτοδιοίκηση δεν περιγράφουμε μόνο επιθυμίες, αλλά προτείνουμε λύσεις

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Λάζαρος Κυρίζογλου, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γεώργιο Παπανικολάου, τον οποίο και συνεχάρη για την επανεκλογή του και μάλιστα με υψηλότατο ποσοστό.

Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν για τα σοβαρά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καταλήγοντας ότι οι Δήμοι είναι «η πιο αυθεντική, η πιο βιωματική μορφή οργάνωση των πολιτών και, με αυτή την έννοια, τα πιο σημαντικά θέματα της εποχής μας, από την ανακύκλωση μέχρι τη διαχείριση της κλιματικής αλλαγής και από το μεταναστευτικό μέχρι τη βελτίωση της καθημερινότητας, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς τους δήμους και τις τοπικές κοινωνίες».

Ο κ. Κυρίζογλου τονίζει ότι πάντοτε επιθυμεί την ουσιαστική συζήτηση με τους συναδέλφους του και έχει σκοπό να τους συναντήσεις όλους προσωπικά. «Ουσιαστική συζήτηση είναι αυτή που δεν περιγράφει μόνον επιθυμίες, αλλά και που προτείνει λύσεις για να γίνουν οι επιθυμίες πραγματικότητα» τονίζει ο ίδιος και προσθέτει: «Με αυτό το νέο μοντέλο θα πορευτούμε στον δρόμο της ανάπτυξης. Λαμβάνοντας υπόψη την αποτελεσματική διάσταση της αυτοδιοικητικής μας πολιτικής. Άλλωστε, οι πολίτες μας κρίνουν με βάση τα αποτελέσματα, δηλαδή από το έργο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet