Ντ. Τασκ προς Α. Τζιτζικώστα: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα είστε ένας εξαιρετικός πρόεδρος»
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Ντ. Τασκ προς Α. Τζιτζικώστα: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα είστε ένας εξαιρετικός πρόεδρος»

Συγχαρητήρια επιστολή στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή του ως προέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έστειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΡΡ) και πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντόναλντ Τασκ.

O πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην επιστολή του στον νέο πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγχαίρει με θερμά λόγια τον κ. Τζιτζικώστα για την εκλογή του, τονίζοντας: «Από τη στιγμή που γίνατε μέλος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, το 2015, υπήρξατε πολύ ενεργό και αφοσιωμένο μέλος και επιδείξατε συμμετοχή, δέσμευση και επαγγελματισμό».

Ο κ. Tusk υπογραμμίζει τη σημασία που έχει η εκλογή του κ. Τζιτζικώστα στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στην πολιτική οικογένεια του οποίου ανήκει και ο κ. Τζιτζικώστας.

«Καλωσορίζω τον μεγάλο στόχο που έχετε βάλει να αυξήσετε τον ρόλο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να εκσυγχρονίσετε τη διοίκησή της και να εξασφαλίσετε τον βέλτιστο αντίκτυπο για το κρίσιμο έργο που επιτελεί», επισημαίνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Κλείνοντας την επιστολή του, ο κ. Tusk εύχεται κάθε επιτυχία στον κ. Τζιτζικώστα στην προεδρία της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. και υπογραμμίζει: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα είστε ένας εξαιρετικός πρόεδρος και σας εμπιστεύομαι ότι θα υποστηρίξετε τις κοινές αρχές και αξίες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet