Ο υποψ. πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής
Θεσμικοί Φορείς

Ο υποψ. πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Λάζαρος Κυρίζογλου, παραβρέθηκε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε από το 11 έως 13 Οκτωβρίου 2019, στα Καμμένα Βούρλα και απηύθυνε χαιρετισμό.

Το Συνέδριο συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής, πρόεδρος της οποίας είναι ο καθηγητής Δερματολογίας, Ιωάννης Κουσκούκης, ο Δήμος Καμμένων Βούρλων, η ΚΕΔΕ, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλοι οι εισηγητές επισήμαναν τη μεγάλη σημασία και αξία της Ιαματικής Ιατρικής και του Ιαματικού Τουρισμού.

Παραβρέθηκαν και μίλησαν ο δήμαρχος Καμμένων Βούρλων, Ιωάννης Συκιώτης, ο πρώην δήμαρχος Μήλου και πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού της ΚΕΔΕ, Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθηγητές Ιατρικής, γιατροί και πολίτες.

Ο κ. Λἀζαρος Κυρίζογλου τόνισε τη μεγάλη ανάγκη να απλοποιηθεί η νομοθεσία ώστε να γίνουν επενδύσεις στην Ιαματική Ιατρική και τον Ιαματικό Τουρισμό. «Για να έχουμε ανάπτυξη, που είναι σήμερα το μεγάλο ζητούμενο. Για να προκύψουν έτσι και νέες θέσεις εργασίας» τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ.  

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet