Ποια κρίσιμα ζητήματα έθεσε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Θεσμικοί Φορείς

Ποια κρίσιμα ζητήματα έθεσε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Διαδικτυακή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε την Παρασκευή 4/12 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, η Εκτελεστική Επιτροπή και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων στο Δ.Σ. της Ένωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, οι αναπληρωτές υπουργοί Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας και Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο γ.γ. του υπ. Περιβάλλοντος, Μανώλης Γραφάκος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκ μέρους της ΚΕΔΕ τέθηκαν στον πρωθυπουργό όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν άμεσα τη λειτουργία των Δήμων της χώρας, αλλά και αυτά που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογράμμισε ότι η Αυτοδιοίκηση της χώρας βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Πολιτείας και της κοινωνίας, συμβάλλοντας θετικά και δημιουργικά στη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, όπως συνέβη με την πανδημία και την ενίσχυση της εμβολιαστικής εκστρατείας.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet