Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ ο Βλάσσης Σιώμος
Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλ. Σιώμος στη μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια
Θεσμικοί Φορείς

Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ ο Βλάσσης Σιώμος

Η μακρόχρονη προσφορά του κ. Βλάσση Σιώμου στον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και η γενικότερη εθελοντική του προσφορά σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος οδήγησε στην εκλογή του στη θέση του προέδρου της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

Ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και πλέον πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Ένωσης ευχαρίστησε για την εκλογή του με την ακόλουθη ανάρτηση στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, για την ομόφωνη εκλογή μου, μεταξύ πολλών αξίων συναδέλφων, ως προέδρου της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ!

Η ομόφωνη εκλογή μου αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και δικαιώνει εθελοντική προσφορά και αγώνες δεκαετιών που έχουμε δώσει χιλιάδες εθελοντές που δραστηριοποιούμαστε στην Πολιτική Προστασία!

Μετά την εκλογή ο ΣΠΑΠ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία ο κ. Βλάσσης Σιώμος δηλώνει:

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ όλων των παρατάξεων, που με εξέλεξαν ομόφωνα, μεταξύ εξαιρετικών και άξιων συναδέλφων, πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

»Η ομόφωνη εκλογή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή για μένα και δικαιώνει εθελοντική προσφορά και αγώνες δεκαετιών που έχουμε δώσει χιλιάδες εθελοντές, που δραστηριοποιούμαστε στην Πολιτική Προστασία.

»Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συναδέλφων μου.

»Τέλος εύχομαι σε όλα τα προεδρεία των Επιτροπών που εξελέγησαν, καλή δύναμη και μία παραγωγική και δημιουργική θητεία».

Πολιτική Προστασία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet