Στη «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης» της ΚΕΔΕ εντάσσονται και τα «My Market»
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Στη «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης» της ΚΕΔΕ εντάσσονται και τα «My Market»

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της, Δημήτρη Παπαστεργίου και στο πλαίσιο ενίσχυσης της προσπάθειας για στήριξη από την Αυτοδιοίκηση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο «My Μarket».

Η συνεργασία αφορά στην κάλυψη των αναγκών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης των πολιτών που ζουν σε περιοχές που βρίσκονται σε καραντίνα, μετά από απόφαση των αρμόδιων κρατικών αρχών.

Η ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με τους Δήμους, έχει ήδη καταγράψει το προηγούμενο διάστημα τις ανάγκες αυτές για το διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων και ο όμιλος «My Market» προχωρά στην αποστολή των απαραίτητων ποσοτήτων, που αφορούν πάνω από 60.000 τεμάχια από είδη κάθε κατηγορίας.

Σε αυτή την πρώτη φάση τη συνεργασίας η αποστολή των ειδών αφορά στους κατοίκους περιοχών σε καραντίνα στους Δήμους Ξάνθης, Καστοριάς, Σκύδρας, Αλμωπίας, Άργους Ορεστικού, Μύκης, Βοΐου, και Νεστορίου.

Η συνεργασία της ΚΕΔΕ και των «My Market» θα συνεχιστεί για όσο διαρκεί η υγειονομική κρίση.

Τα «My market» έχουν δεσμευθεί ότι θα συνεχίσουν να καλύπτουν σε προμήθειες για το σύνολο των βασικών αναγκών των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, όλων των πολιτών, σε κάθε Δήμο της χώρας, που θα βρεθούν σε διαδικασία καραντίνας, αφού θα έχει προηγηθεί από την ΚΕΔΕ η καταγραφή των αναγκών αυτών.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στη Συμμαχία Ευθύνης κι Αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει η ΚΕΔΕ τον όμιλο Μy Market, ο οποίος σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία αναδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή του στις έννοιες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αριστοτέλη Παντελιάδη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.

»Με πρωτοβουλίες όπως η συγκεκριμένη και χάρη στη στήριξη και βοήθεια που μας δίνουν επιχειρήσεις αλλά και απλοί εθελοντές, η Αυτοδιοίκηση απλώνει σε όλη τη χώρα ένα αποτελεσματικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη, γιατί σε αυτήν την κρίση  κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet