Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη στον Δ. Παπαστεργίου
Θεσμικοί Φορείς

Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη στον Δ. Παπαστεργίου

Τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, συνεχάρη η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, για την εκλογική του νίκη στην προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με την ολοκλήρωση των εργασιών της γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού της Συμβουλίου, τις οποίες και παρακολούθησε η ίδια.

Συγχαίροντας τον δήμαρχο Τρικκαίων, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Πατούλη, περιφερειάρχη Αττικής, στην προεδρία της Ένωσης, η κ. Μ. Πατούλη-Σταυράκη, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Παπαστεργίου για την εκλογική νίκη του στην ΚEΔΕ και στην ανάληψη της διοίκησης του σημαντικότερου οργάνου της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης.

»Παρακολουθώντας συστηματικά την εξέλιξη του Δήμου Τρικκαίων σε μια σύγχρονη πόλη πρότυπο, έξυπνων εφαρμογών και καινοτομίας, προσβλέπουμε ότι η εμπειρία, η γνώση των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και η μαχητικότητα σε καίρια ζητήματα, θα συμβάλουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση και θεσμική αναβάθμιση της Ένωσης, αξιοποιώντας το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε υπό την προεδρία του Γιώργου Πατούλη, που ενίσχυσε αποφασιστικά τη φωνή της ΚΕΔΕ στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Ειδικά όσον αφορά στο υπό σύσταση Εθνικό Δίκτυο Πολιτισμού, Παιδείας & Περιβάλλοντος ΟΤΑ η δέσμευση του κ. Παπαστεργίου για τη συμμετοχή του Δήμου Τρικκαίων και του ιδίου προσωπικά στα ιδρυτικά του μέλη αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την προώθηση των στόχων του Δικτύου μας.

»Συγχαρητήρια και σε όλους τους δημάρχους που εξελέγησαν στο Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο της Ένωσης. Εποικοδομητική θητεία σε όλους».

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της στις εργασίες, η κ. Μ. Πατούλη-Σταυράκη συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, αλλά και με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του θεσμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet