Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, αυτή τη φορά διά ζώσης
Θεσμικοί Φορείς

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, αυτή τη φορά διά ζώσης

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ διά ζώσης, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2020.

Τη συνεδρίαση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί (Αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας 50) θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω θέματα:

  1. Ενημέρωση προέδρου.
  2. Αποδοχή δωρεάς από το Ίδρυμα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» – Έγκριση Σχεδίου Σύμβασης.
  3. Συγκρότηση Επιτροπών Πολιτικής της ΚΕΔΕ.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υλοποίηση της δράσης «6 για έξω» – 6 δράσεις για να ξαναγίνουν οι πόλεις ανθρώπινες.
  5. Τροποποίηση ισχύοντος πλαισίου απασχόλησης των υπαλλήλων των Δήμων που εκτελούν καθήκοντα ανταποκριτών του ΟΓΑ.
  6. Ενημέρωση Δ.Σ. ΚΕΔΕ για τα επικείμενα χρηματοδοτικά προβλήματα στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και οι προτάσεις των εργαζομένων για ανάληψη συγκεκριμένων κοινών πρωτοβουλιών ΚΕΔΕ – εργαζομένων.
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των τεχνικών οδηγιών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον Σχεδιασμό Αστικών Οδών και υπαίθριων δημοσίων χώρων.
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το υπόδειγμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το Σχέδιο Ενεργειακής Απόδοσης Περιφερειών και Δήμων.
  9. Καταγραφή και αξιολόγηση προσωρινών παρεμβάσεων για δημιουργία πεζοδρόμων, ποδηλατοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας των ΟΤΑ/ Απλοποίηση διαδικασιών για ανάλογες προσωρινές παρεμβάσεις στη μετά Covid εποχή.
  10. Ανανέωση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΥΠ.ΕΣ. – ΚΕΔΕ – ΟΚΑΝΑ – ΕΕΤΑΑ Α.Ε., για τα λειτουργία των Κέντρων Πρόσληψης.
  11. Πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για αρμοδιότητα οδών.
  12. Συνδιοργάνωση από υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ΚΕΔΕ και Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» ημερίδας γνωριμίας και εξοικείωσης, των αιρετών και των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον πολιτισμό των ολιστικών προγραμμάτων.
  13. Έγκριση αποφάσεων προέδρου.
  14. Έγκριση Πρακτικού 2 Αξιολόγησης Φακέλων Προσφορών για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την «Προμήθεια Γραμμών Κινητής Τηλεφωνίας και DATA».
  15. Έγκριση Πρακτικού 1 της Επιτροπής Διαγωνισμού με διαπραγμάτευση χωρίς Δημοσίευση, για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια Προσωπίδων για τους Εκπαιδευτικούς των Ειδικών Σχολείων των Δήμων της Χώρας για την προστασία τους από τον ιό COVID-19».
  16. Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμών για την αποσφράγιση των φακέλων προσφορών και την αξιολόγηση αυτών, για παροχή υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας.
  17. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ ΚΕΔΕ και ΕΕΤΑΑ Α.Ε., για την υποστήριξη των ΟΤΑ ενόψει του νέου ΕΣΠΑ 2021-2017.
  18. Έγκριση διαδικασίας πρόσληψης έκτακτου συνεργάτη της ΚΕΔΕ για το συγχρηματοδοτούμενο έργο LifeAdaptIn IP GR διάρκειας δύο ετών και δαπάνης μέχρι 33.750 € συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων, των εισφορών και του ΦΠΑ. Το χρηματικό ποσό επιβαρύνει το πρόγραμμα.
  19. Έγκριση απόσπασης του υπαλλήλου Γεράσιμου Φεσσιάν από το Δήμο Πατρέων στην ΚΕΔΕ.
  20. Έγκριση σκοπιμότητας για τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με την ΠΕΤΑ Α.Ε. με αντικείμενο την «Αναπτυξιακή Υποστήριξη της ΚΕΔΕ – Β’ Εξάμηνο 2020».
  21. Έγκριση σκοπιμότητας για την αγορά credits για χρησιμοποίηση στην αποστολή σύντομων μηνυμάτων (sms).
  22. Έγκριση σκοπιμότητας για την ανασχεδίαση, φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη των ιστοσελίδων της ΚΕΔΕ.
  23. Έγκριση σκοπιμότητας για την συνδρομή δύο αδειών χρήσης του προγράμματος «acrobat pro» για την επεξεργασία αρχείων pdf.
  24. Έγκριση σκοπιμότητας για την επισκευή του φωτοτυπικού μηχανήματος «RICOH» στο 3ο όροφο της ΚΕΔΕ.
  25. Έγκριση σκοπιμότητας για την προμήθεια ντουλαπών και αντικατάστασης κλειδαριών για τις ανάγκες της υπηρεσίας της ΚΕΔΕ.
  26. Έγκριση σκοπιμότητας για την επισκευή κλιματιστικών μονάδων του 2ου και 5ου ορόφου των γραφείων της ΚΕΔΕ.
  27. Έγκριση σκοπιμότητας για την κάλυψη δαπανών της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου στις 11/6/2020, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων.
  28. Έγκριση σκοπιμότητας για την τροποποίηση του οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης της κ. Μ. Ζαχαράκη, για την επίβλεψη των γραφείων της ΚΕΔΕ.
  29. Έγκριση σκοπιμότητας για την προμήθεια επιγραφών και plexi glass.
  30. Επικαιροποίηση της κατάταξης και κατανομής των υπαλλήλων της ΚΕΔΕ, σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 352/10.4.2019 απόφασης του Δ.Σ. και ανάθεση καθηκόντων.
  31. Καθορισμός ύψους αποζημίωσης εκπροσώπων της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης σε Επιτροπές και συλλογικά όργανα.
  32. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα προηγηθεί συζήτηση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ με στελέχη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, για τον απολογισμό – παρουσίαση των δράσεών της.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί, όπως γίνεται από τον Ιανουάριο, και οι πρόεδροι των ΠΕΔ της χώρας.

Όπως ενημερώνει η Ένωση, «είναι η πρώτη συνεδρίαση που θα γίνει δια ζώσης, μετά τις μέρες της καραντίνας και η αίθουσα επιλέχτηκε για να τηρηθούν σωστά όλοι οι κανόνες υγιεινής και της κοινωνικής απόστασης».

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. θα είναι διαθέσιμη σε απευθείας μετάδοση στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ και στο κανάλι της Ένωσης στο youtube.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet