Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 19 Ιουλίου
Θεσμικοί Φορείς

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 19 Ιουλίου

Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί.

Στο Δ.Σ. θα παραβρεθούν οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμων Ελλάδας και το νεοεκλεγέν προεδρείο της ΕΕΤΑΑ.

Θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός της Ένωσης για το 2022, καθώς και τα θέματα των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και οι συνακόλουθες τροποποιήσεις που θα προτείνει η ΚΕΔΕ για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού.

Επίσης, αναμένεται να τεθούν προς ψήφιση από το Δ.Σ. οι προτάσεις της Επιτροπής Νήσων και Κοινωνικής Συνοχής της ΚΕΔΕ για νομοθετικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την λειτουργία των μικρών νησιωτικών Δήμων.

Ακόμη, θα οριστικοποιηθούν οι θέσεις και προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να κατατεθούν στον διάλογο για το νομοσχέδιο για τη διαχείριση των αποβλήτων, καθώς και οι προτάσεις της Επιτροπής Χωροταξίας και Υποδομών της ΚΕΔΕ για το σχέδιο νόμου για τον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα μεταδίδεται μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ και το κανάλι της Ένωσης στο Youtube.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet