Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ ο Ν. Καλαντζής
Θεσμικοί Φορείς

Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ ο Ν. Καλαντζής

Υποψηφιότητα για μία θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) θέτει ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης, πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών (ΕΝΑ) Ελλάδος, Νεκτάριος Καλαντζής.

Απευθυνόμενος προς τους αυτοδιοικητικούς ο κ. Ν. Καλαντζής επισημαίνει:

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αυτή την επιστολή μου, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, ως δημοτικός σύμβουλος, όπου θα συμμετάσχω στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της παράταξης Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι, μαζί με πολύ αξιόλογους συνυποψηφίους αυτοδιοικητικούς, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους από κάθε γωνιά της χώρας, στις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου.

Διανύοντας την τρίτη συνεχή θητεία ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παλλήνης και με την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) τα τελευταία πέντε χρόνια, με εκατοντάδες μέλη, νέους αιρετούς περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους από κάθε Περιφέρεια της χώρας, επιδιώξαμε να αναδείξουμε τους νέους ανθρώπους σε κάθε πόλη της Ελλάδος, όπως συνεχίζουμε έως σήμερα, με στόχο την ανάπτυξη και την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα κοινά.

Με παρουσία από το Καστελόριζο έως τη Θράκη και από την Κέρκυρα έως την Κρήτη, θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε στην τοπική ανάπτυξη, με νέους μπροστά για την επόμενη μέρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αποφάσισα να συμμετάσχω και να διεκδικήσω την εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, πιστεύοντας πως και η νεότερη γενιά αυτοδιοικητικών μπορεί να συνεισφέρει και να βοηθήσει να γίνει ακόμη πιο ισχυρή η Τ.Α., με τη συνεργασία των παλαιότερων και πιο έμπειρων αυτοδιοικητικών.

Με δύναμη την ψήφο σας και με πολύ σεβασμό σε όλους, ζητώ τη στήριξή σας στην υποψηφιότητά μου για μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet