500 στολές υψηλής ασφαλείας από την μπίρα «Άλφα» σε Δήμους της χώρας
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

500 στολές υψηλής ασφαλείας από την μπίρα «Άλφα» σε Δήμους της χώρας

Η «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Δημήτρη Παπαστεργίου, για συνδρομή της εταιρείας στο έργο της Αυτοδιοίκησης εν μέσω της Covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό, η μπίρα «Άλφα» προχώρησε στην προσφορά 500 στολών ειδικών προδιαγραφών ασφαλείας, αξίας 10.000 ευρώ, για τις ανάγκες των εργαζομένων στους Δήμους.

Η διαδικασία παράδοσης των στολών ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με την «Αθηναϊκή Ζυθοποιία», ενώ δόθηκε προτεραιότητα σε Δήμους στα όρια των οποίων οι εργαζόμενοί τους κλήθηκαν να διαχειριστούν έκτακτες καταστάσεις, μετά από επιβολή καραντίνας από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, οι στολές παραδόθηκαν στους Δήμους Ερμιονίδας , Λαρισαίων, Ξάνθης, Μύκης και Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την προσφορά των 500 στολών, ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε:

«Εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης, θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που επέδειξε όπως κι άλλες μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ευθύνης και αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ, παρέχοντας πολύτιμο εξοπλισμό για τις ανάγκες του προσωπικού των Δήμων μας, ώστε να μπορούν να εκτελούν με ασφάλεια τα καθήκοντά τους και να στηρίζουν τους συμπολίτες μας, την περίοδο της πανδημίας. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για μια προσφορά που αναδεικνύει για μια ακόμη φορά, τον σημαντικό κοινωνικό ρόλο που επιτελούν οι επιχειρήσεις της χώρας, σε συνθήκες κρίσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet