Κατεβάζουν διακόπτες… οι Δήμοι για την «Ώρα της Γης»
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Κατεβάζουν διακόπτες… οι Δήμοι για την «Ώρα της Γης»

Κατεβάζουν διακόπτες… οι Δήμοι για την «Ώρα της Γης». Με αφορμή τη σημερινή, Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης με τον διακριτικό τίτλο «Η Ώρα της Γης», ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, καλεί όλους τους δήμους της χώρας, αλλά και τους πολίτες να συμμετέχουν προκειμένου να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του πλανήτη.

Στο μήνυμά του επισημαίνει τα εξής:

Σήμερα 24 Μαρτίου σβήνουμε τα φώτα για μία ώρα. Η Ώρα της Γης 2018 είναι τα 60 λεπτά που αφιερώνουμε στον πλανήτη και περνάμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του.

Από τις 20.30 έως τις 21.30 συσκοτίζουμε συγκεκριμένα σημεία των δημοτικών μας κτηρίων και καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συμβολική αυτή κίνηση.

Το 2018 στη χώρα μας η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη θάλασσα. Η Ελλάδα και η Μεσόγειος αποτελούν έναν γαλάζιο παράδεισο που απειλείται από την κλιματική αλλαγή. Όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε για την προστασία της Μεσογείου, για την προστασία όλου του πλανήτη.

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί γεγονός. Απειλεί τις ζωές μας και τις θάλασσές μας. Απειλεί όλον τον πλανήτη. Συντονιζόμαστε με εκατομμύρια συνανθρώπους μας σε όλη τη γη και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet