Κοινή συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ & ΕΝΠΕ ζητεί ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Κοινή συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΕ & ΕΝΠΕ ζητεί ο Γ. Πατούλης

Την κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) προτείνει με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης στον πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κωνσταντίνο Αγοραστό.

«Προτείνω», τονίζει, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην επιστολή του, «τη σύγκληση των Διοικητικών μας Συμβουλίων σε κοινή συνεδρίαση προκειμένου να συζητήσουμε επείγοντα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, να αναζητήσουμε λύσεις και να συνθέσουμε τυχόν αντιθέσεις για το καλό της Αυτοδιοίκησης.

»Υπενθυμίζω ότι πέραν των ζημιών που υπέστησαν οι υποδομές σε πολλές περιοχές της χώρας, για τις οποίες πρέπει να δρομολογήσουμε λύσεις, παραμένουν σε εκκρεμότητα θέματα όπως το νέο ΕΣΠΑ, το Επισιτιστικό Πρόγραμμα για την Καταπολέμηση της Φτώχειας κ.ά., που απαιτούν συντονισμό των ενεργειών μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης.

»Γνωρίζοντας τη θέση σου για την ανάγκη σφυρηλάτησης της ενότητας μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης, σε παρακαλώ, να ορίσεις τη συνάντηση αυτή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet