ΛΑΕ Αμαρουσίου: Τα μέλη μας δεν συμμετέχουν σε παρατάξεις «μνημονιακών κομμάτων»
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

ΛΑΕ Αμαρουσίου: Τα μέλη μας δεν συμμετέχουν σε παρατάξεις «μνημονιακών κομμάτων»

Σε ανακοίνωση, με την οποία διευκρινίζει ότι κανένα μέλος της της Π.Ε. Αμαρουσίου-Κηφισιάς-Μελισσίων της ΛΑΕ δεν συμμετέχει σε κοινές παρατάξεις με μέλη «μνημονιακών κομμάτων» προέβη η ΛΑΕ Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της επισημαίνει:

Σε απάντηση διαφόρων φημών και διαδόσεων που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, η Π.Ε. Αμαρουσίου-Κηφησιάς-Μελισσίων της Λαϊκής Ενότητας δηλώνει τα παρακάτω:

  • Στην Ιδρυτική συνδιάσκεψη της ΛΑΕ, που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, αποφασίστηκε ότι δεν μπορούν τα μέλη της ΛΑΕ να συμμετέχουν σε κοινές παρατάξεις (δημοτικές, συνδικαλιστικές κ.λπ.) με μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων μνημονιακών κομμάτων. Μέλη της ΛΑΕ που τυχόν είναι εκλεγμένα με τέτοιες παρατάξεις θα πρέπει να διαλέξουν αν θα παραμείνουν μέλη της ΛΑΕ η των παρατάξεων αυτών.
  • Κανένα μέλος της Π.Ε. Αμαρουσίου-Κηφισιάς-Μελισσίων της ΛΑΕ δεν συμμετέχει σε κοινές παρατάξεις με μέλη μνημονιακών κομμάτων.
  • Συγκεκριμένα η δημοτική παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ δεν υποστηρίζεται κατά κανένα τρόπο από τη ΛΑΕ, ούτε συμμετέχουν σε αυτήν μέλη της ΛΑΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet