Λ. Κυρίζογλου: Επιζητούμε περισσότερη Δημοκρατία με περισσότερη Αυτοδιοίκηση
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Λ. Κυρίζογλου: Επιζητούμε περισσότερη Δημοκρατία με περισσότερη Αυτοδιοίκηση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, η επίσημη ανακοίνωση της καθόδου στις εκλογές,για την ανάδειξη προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου στην ΚΕΔΕ, της Πανελλήνιας Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας (ΠΑΣΥ) με επικεφαλής τον Λάζαρο Κυρίζογλου, δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενέμενης, πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολούθησε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στην οποία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του σε όλες τις προγραμματικές θέσεις που ανέπτυξε ο υποψήφιος πρόεδρος Λάζαρος Κυρίζογλου λόγω της αυτοδιοικητικής του εμπειρίας.

Παραβρέθηκαν επίσης πλήθος αυτοδιοκητικών από όλη την Ελλάδα όπως: ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Ασπρόπυργου, Νικόλαος Μελετίου, ο γραμματέας της ΚΕΔΕ, Γιάννης Μουράρογλου, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου – μέλος Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο πρώην δήμαρχος Δομοκού – μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ, Δημήτριος Τζιαχρήστας, ο δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, κ.ά.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου ανέπτυξε τις θέσεις του όπως αναφέρονται στη διακήρυξη αρχών της ΠΑΣΥ, απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Επιζητούμε περισσότερη αποκέντρωση. Περισσότερες αρμοδιότητες με περισσότερους πόρους, πιο απλά, περισσότερη Δημοκρατία με περισσότερη Αυτοδιοίκηση».

Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Διοικητική Μεταρρύθμιση του συνόλου του διοικητικού συστήματος της χώρας, στη διαχείριση των απορριμμάτων και στο μεταναστευτικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet