Μαγευτική βραδιά όπερας στην Κηφισιά
Αυτοδιοίκηση

Μαγευτική βραδιά όπερας στην Κηφισιά

Ένα εκπληκτικό «Γκαλά Όπερας» παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Κηφισιάς στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018. Μια βραδιά που ήταν συνδιοργάνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και τον Δήμο Κηφισιάς.

Ακούστηκαν κομμάτια από γνωστές Όπερες όπως «Κάρμεν» του Ζωρζ Μπιζέ, «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» του Τζοακίνο Ροσσίνι, «Τραβιάτα» του Τζουζέππε Βέρντι κ.ά. Τα τραγούδια ερμήνευσαν η υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη, ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος, ενώ στο πιάνο συνόδευε η Ειρήνη Αντωνιάδου, οι οποίοι κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό της Κηφισιάς που τρους χειροκρότησε θερμά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Νικήτας Κόκκαλης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.», Πόλυ Αστερίου, ο πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος, και ο γραμματέας του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων, Παύλος Καμάρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet