Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή πίτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή πίτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στη Νέα Ιωνία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας, που, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτοπής, «λόγω της ιδιαίτερης πολιτικής συγκυρίας, αποτέλεσε ταυτόχρονα σημαντικό πολιτικό γεγονός για την περιοχή».

Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, πολλών βουλευτών, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού και εκπροσώπων φορέων, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής Δημήτρη Παπαδημούλης απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε διεξοδικά στο κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει η κυβέρνηση μέσα στα σφιχτά δημοσιονομικά πλαίσια και ιδίως στις προοπτικές που ανοίγονται για τη χώρα μετά το τέλος των μνημονίων και της σκληρής επιτροπείας. Παράλληλα, έδωσε έμφαση, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «στη μεγάλη σημασία που έχει για την ειρήνη και σταθερότητα στα Βαλκάνια η αναζωογόνηση των σχέσεων καλής γειτονίας και η ανάπτυξη πολύπλευρης συνεργασίας με την ΠΓΔΜ,   μακριά από εθνικισμούς και αλυτρωτισμούς, με ταυτόχρονη επίλυση του χρονίζοντος θέματος της ονομασίας της, ιδιαίτερα σήμερα όπου έχουν δημιουργηθεί ορισμένες θετικές προϋποθέσεις».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας Ελένη ΑυλωνίτουΑνέτα ΚαββαδίαΧαρά Καφαντάρη, οι δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, και Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης. Επίσης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη της Νομαρχιακής Βόρειας Αθήνας, μέλη των οργανώσεων και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα και συλλογική κουζίνα από την Πολιτιστική Ομάδα της ΝΕΒΑ και τη λαϊκή ορχήστρα «Τα Κακά Σπόρια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet