Μια αποθήκη έγινε Δημοτικό Γυμναστήριο στον Αγ. Ι. Ρέντη
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Μια αποθήκη έγινε Δημοτικό Γυμναστήριο στον Αγ. Ι. Ρέντη

Μια αποθήκη μετατράπηκε σ΄ ένα σύγχρονο δημοτικό γυμναστήριο με στόχο να καλύψει την ανάγκη για άθληση στη Δημοτική Ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη. Ήδη στον Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη λειτουργούν συνολικά επτά υπαίθρια γυμναστήρια και στην πλατεία Χαλκηδόνας (Νίκαια) ένα κλειστό. Τα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 και πρόκειται για έναν χώρο 230 τ.μ. που περιλαμβάνει σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, επισημαίνει σχετικά:

«Με στόχο να θέσουμε την πόλη μας σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, προχωρήσαμε στην ίδρυση Δημοτικού γυμναστηρίου στον Αγ.Ι. Ρέντη. Με σχεδιασμό ,προγραμματισμό και με την ουσιαστική συμβολή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, καταφέραμε να μετατρέψουμε μια αποθήκη σ’ ένα “στολίδι” για την πόλη. Ήδη από το καλοκαίρι είχαν σταματήσει να λειτουργούν τα γυμναστήρια στον Αγ.Ι. Ρέντη και έπρεπε να καλύψουμε αυτή την επιτακτική ανάγκη για άθληση. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και περιμένουμε από τους δημότες μας να αγκαλιάσουν και αυτό το έργο με αγάπη και φροντίδα».

Διαδικασίες εγγραφής – Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ, ιατρική βεβαίωση, (1) έγχρωμη φωτογραφία. Η πληρωμή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Ετήσια συνδρομή για κατοίκους/δημότες: 20 ευρώ.

Πληροφορίες – εγγραφές: ΔΗΚΕΝΙΡ (Κύπρου 7, Αγ.Ι. Ρέντης), τηλ. 210 4819007, 210 4821555.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet