Μοναδική βραδιά με εκκλησιαστικούς ύμνους στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Μοναδική βραδιά με εκκλησιαστικούς ύμνους στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου

Mια μοναδική βραδιά με εκκλησιαστικούς ύμνους, στο πνεύμα των άγιων ημερών του Πάσχα, απόλαυσε πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου.

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου, διοργάνωσαν μια κατανυκτική βραδιά με τις μικτές χορωδίες του Δήμου Βριλησσίων, των Επιστημόνων Φιλοθέης και του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, Χαλανδρίου.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βαρδαξής, ο πρώην δήμαρχος Βριλησσίων, Κ. Ιωαννίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Σ. Κορωναίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και γ.γ.. του ΣΒΑΠ, Π. Καμάρας και φυσικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, Γ. Κουράσης. Ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ απηύθυνε χαιρετισμό, συνεχάρη τις τρεις χορωδίες και τους μαέστρους, τον κ. Θ. Λουζιώτη και την κ. Γ. Δέδε και ευχαρίστησε τον πρωτοπρεσβύτερο π. Λάμπρο Ανδρεάκη για τη φιλοξενία, τη συνεργασία, αλλά και την υπέροχη χορωδία του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet