Νέα πυρκαγιά στον Κάλαμο – Φλόγες και κοντά στα διυλιστήρια Αγίων Θεοδώρων
Αυτοδιοίκηση

Νέα πυρκαγιά στον Κάλαμο – Φλόγες και κοντά στα διυλιστήρια Αγίων Θεοδώρων

Την ώρα που η Αττική βρίσκεται σε πύρινο κλοιό, με μέτωπα σε Πεντέλη και Κινέτα, μια νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στον Κάλαμο Αττικής.

Στο σημείο σπεύδουν αυτή την ώρα πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο επιχειρούν τώρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ σημειώνεται ότι στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Πύρινα μέτωπα στην Κορινθία – Κοντά στα διυλιστήρια των Αγίων Θεοδώρων η φωτιά

Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρκαγιές στην Κορινθία, ενώ πυροσβεστικές δυνάμεις από εδάφους και αέρος προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Πελοπίδας Καλλίρης, «στην περιοχή της ανατολικής Κορινθίας υπάρχουν πύρινα μέτωπα από το Ισθμό μέχρι και την περιοχή της Κινέτας, και συγκεκριμένα στις περιοχές Άγιος Χαράλαμπος, Γαλότα και κοντά στα διυλιστήρια στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων».

Επίσης, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, υπάρχουν δύο ακόμη πύρινα μέτωπα στις περιοχές Ζεμενό και Θροφάρι του Δήμου Ξυλοκάστρου.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet