Νίκος Πέππας: Τη μάχη της Αττικής θα την κερδίσουμε με το σπαθί μας!
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Νίκος Πέππας: Τη μάχη της Αττικής θα την κερδίσουμε με το σπαθί μας!

«Το Μάτι Αττικής, ο τόπος που σήμανε για την πατρίδα μας αυτή την αδιανόητη τραγωδία, επιλέχθηκε από εμάς, τους αθλητές της ξιφασκίας με αμαξίδιο, ως τόπος διεξαγωγής του πανελλήνιου πρωταθλήματός μας για το 2018». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Πέππας, πρωταθλητής ξιφασκίας με αμαξίδιο, πρ. αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής και πρ. αναπληρωτής δήμαρχος Διονύσου.

Όπως τονίζει, «τη στιγμή που κάποιοι πολιτικοί της κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης συνεχίζουν να ειρωνεύονται τις ευαισθησίες μας για την εκατόμβη νεκρών, αλλά και για την εγκληματική αδιαφορία που αδιάλειπτα μαυρίζει το μέλλον της περιοχής, εμείς που τυχαίνει να είμαστε ενεργοί πολίτες της Ανατολικής Αττικής, στέλνουμε το δικό μας δυνατό μήνυμα και διεκδικούμε να αναστήσουμε την περιοχή μας ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ!».

Και η ανακοίνωση του κ. Πέππα συνεχίζει ως εξής:

«Η χθεσινή παράλληλη διαμαρτυρία των κατοίκων των καμμένων με τη διεξαγωγή του μεγαλειώδους Μαραθωνίου αποδεικνύει πως η κεντρική διοίκηση της χώρας και η Περιφέρεια Αττικής λύνουν τα προβλήματα από το facebook και το twitter και καμιά φορά και με στημένες τηλεοπτικές συνεντεύξεις, εξυπηρετώντας το life style και όχι την ουσία. Και η ουσία είναι ότι το Μάτι όπως και η Μάνδρα καίγονται και πνίγονται αντίστοιχα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

»Τόσο με την ιδιότητα του αυτοδιοικητικού όσο και με την ιδιότητα παρολυμπιακού αθλητή, που έχει ντυθεί με τη γαλανόλευκη, θέλω να δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι η διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματός ξιφασκίας με αμαξίδιο στις 25 Νοεμβρίου 2018 στο Μάτι, είναι μόνο η αρχή.

»Όλοι όσοι αγαπούμε την Περιφέρειά μας θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε με πράξεις τους πάσχοντες συμπολίτες μας και για να προσφέρουμε στην Αττική μας το μέλλον που της αξίζει.

»Θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη με το σπαθί μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet