Ξεκίνησε το Αθλητικό Camp Δήμου Γαλατσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Ξεκίνησε το Αθλητικό Camp Δήμου Γαλατσίου

Συνολικά 470 παιδιά κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο στο Άλσος Βεΐκου μαζί με τους γονείς τους για τον αγιασμό και την έναρξη της πρώτης περιόδου του θερινού αθλητικού Camp «Αχιλλέας Βρέντζος» του Δήμου Γαλατσίου, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

Φέτος το θερινό αθλητικό Camp του Δήμου φέρει το όνομα του δημοτικού υπαλλήλου Αχιλλέα Βρέντζου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις αρχές του 2019, εις μνήμην της προσφοράς του όλα αυτά τα χρόνια στο Άλσος Βεΐκου, καθώς και για την πρωτοποριακή του ιδέα να πραγματοποιηθεί το 1o Camp το 2008!

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Αλέξανδρος από τον Ι. Ν. Αγίας Ειρήνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου, Μαργαρίτα Μανδηλαρά, ευχόμενη σε παιδιά και γυμναστές να περάσουν καλά και να απολαύσουν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να αποκομίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από τις μέρες που θα βρίσκονται στο Άλσος Βεΐκου.

Μετά τον αγιασμό τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πήραν καπελάκια και μπλουζάκια σε διάφορα χρώματα (ανάλογα με την ηλικία τους) και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στους χώρους του Άλσους, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα του Camp, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αθλητικές δραστηριότητες όπως κολύμβηση, στίβο, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, τένις κ.ά.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου: Ο Δήμος Γαλατσίου μέσα από μια σειρά προσεκτικά σχεδιασμένων δραστηριοτήτων, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσπαθεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και την κοινωνικοποίησή των παιδιών και να αυξήσει την ποιοτική ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Σημειώνεται ότι η Β’ περίοδος του Θερινού Αθλητικού Camp «Αχιλλέας Βρέντζος» θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet