Οι μαθητές ανακυκλώνουν συσκευασίες και κερδίζουν δώρα – έπαθλα
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Οι μαθητές ανακυκλώνουν συσκευασίες και κερδίζουν δώρα – έπαθλα

Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών πραγματοποιεί έναν ακόμα μεγάλο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό και προσφέρει σε μαθητές όλης της χώρας την ευκαιρία να διεκδικήσουν μεταξύ άλλων, ένα ταξίδι στο χωριό του Άι Βασίλη στη Λαπωνία, μια 4ήμερη εκδρομή στη Ρόδο, ένα ποδήλατο, αλλά και πολλά άλλα συναρπαστικά δώρα.

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και συνείδησης των νέων, καθώς και την αύξηση συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία της ανακύκλωσης, η Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών, σε συνεργασία με Δήμους όλης της χώρας, πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς, προσφέροντας μεγάλα έπαθλα στους μαθητές.

Με βασικό μήνυμα «Προστατεύω το περιβάλλον, Ανακυκλώνω!», η Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών, τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει μέσα από ποικίλες δράσεις να μεταδώσει στο κοινό τα ουσιαστικά οφέλη της ανακύκλωσης, αλλά και να επηρεάσει σημαντικά στην αλλαγή της περιβαλλοντικής συμπεριφοράς και εκπαίδευσης των νέων. Μέσω των εκπαιδευτικών διαγωνισμών, μαθητές από όλη τη χώρα συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της ανακύκλωσης και γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών να προσφέρει σε όλους ένα καλύτερο και περιβαλλοντικά ασφαλές, μέλλον.

Έως τις 20 Δεκεμβρίου 2017, με την ανακύκλωση πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων συσκευασιών, μαθητές από όλη την Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Μεγάλο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό που διεξάγεται στα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης κάθε δήμου, με σημαντικά έπαθλα για όλους τους μαθητές των σχολικών τμημάτων που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες συσκευασίες:

  • 1ο έπαθλο: Ταξίδι 4 ημερών στο Ροβανιέμι, στο χωριό του Άι-Βασίλη & Tablet*.
  • 2ο έπαθλο: Ταξίδι 4 ημερών στη Ρόδο & Smartwatch*.
  • 3ο έπαθλο: Ποδήλατο & Action Camera.

Στον διαγωνισμό, μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα τρία σχολικά τμήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες θα κερδίσουν τα συναρπαστικά δώρα από την Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών.

*Στην περίπτωση που το 1ο ή 2ο σχολικά τμήματα πανελλαδικά που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες συσκευασίες είναι Νηπιαγωγεία ή Δημοτικά Σχολεία, τα δώρα-έπαθλα θα διαφοροποιηθούν.

Τα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών, στα οποία οι μαθητές των σχολείων σε Δήμους όλης της χώρας μπορούν να ανακυκλώνουν συσκευασίες, για να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης, βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet