Οι «μονομάχοι» του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών μιλούν στο «Ε»
Αυτοδιοίκηση

Οι «μονομάχοι» του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών μιλούν στο «Ε»

Πιστό στην αρχή του για πλήρη και χωρίς αποκλεισμούς ενημέρωση των αναγνωστών του, αλλά και πάντα μπροστά στις εξελίξεις στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ έδωσε τη δυνατότητα στους 22 υποψηφίους δημάρχους που διεκδικούν 11 θέσεις δημάρχων στη συγκεκριμένη διοικητική περιοχή (σ.σ.: ο Ηλίας Αποστολόπουλος κατάφερε να επανεκλέγει δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού) να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί πιστεύουν ότι θα είναι αυτοί που θα τύχουν της εμπιστοσύνης των συνδημοτών τους, ώστε να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες των Δήμων τους την επόμενη δημοτική περίοδο.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με τις απαντήσεις τους, δίνοντάς μας το δικαίωμα να ενημερώσουμε αντικειμενικά τους αναγνώστες μας. Ωστόσο, στην παρουσίασή μας υπάρχουν δύο απουσίες. Αυτή του κ. Αργύρη Ντινόπουλου (Βριλήσσια Δυνατά), από τον Δήμο Βριλησσίων, που δεν μπόρεσε να συμμετάσχει τελικώς και του απερχόμενου δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου (Δημοτική Συμμαχία), που κατά πάγια τακτική του δεν απαντά στα ερωτήματα του ιστοτόπου μας!

Ακολουθούν οι απαντήσεις των διεκδικητών της δημαρχίας στους 11 Δήμους του Βορείου Τομέα Αθηνών:

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Θεόδωρος Αμπατζόγλου (Μαρούσι Νέα Εποχή)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
33,87% (14 εκ των 41 εδρών)

Στις 26 Μαΐου πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμα, που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση.

Στις 2 Ιουνίου έχουμε να δώσουμε μια ακόμη μεγάλη μάχη για να κερδίσουμε οριστικά το μέλλον που μας αξίζει.

Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ξανά την ψήφο όλων των πολιτών του Αμαρουσίου.

Αντίπαλοί μας είναι πρόσωπα που εκπροσωπούν στον Δήμο Αμαρουσίου την απραξία και τον λαϊκισμό. Πρόσωπα που δοκιμάστηκαν πρόσφατα σε θέση ευθύνης, αλλά απέτυχαν να προσφέρουν το παραμικρό στο Μαρούσι, στη διάρκεια της θητείας  τους. 

Την Κυριακή έχουμε την ευκαιρία να πάμε το Μαρούσι Μπροστά, στη Νέα Εποχή, με ευρύτερες συνεργασίες και συνεχή διάλογο και διαβούλευση με τους φορείς και τους πολίτες του Αμαρουσίου.

Γιώργος Καραμέρος (#Ενωμένο Μαρούσι)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
24,34% (10 εκ των 41 εδρών)

Η απαίτηση του Μαρουσιώτικου λαού να κάνει μια νέα αρχή, με νέο και καθαρά αυτοδιοικητικό δήμαρχο που γνωρίζει τι πρέπει να γίνει στην πόλη και το πιο σημαντικό: πώς θα το πετύχει. Έναν δήμαρχο χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, που θα διώχνει από το γραφείο του όποιον κομματικό μεγαλο-παράγοντα προσπαθεί να παρέμβει στη δουλειά του.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ζητάω εντολή για να οικοδομήσουμε από κοινού μια πόλη μοντέρνα, ζωντανή και εξωστρεφή, που θα γίνει και πάλι ελκυστικός προορισμός για όλη την Αττική. Αυτό το Μαρούσι ονειρεύομαι για τα παιδιά μου, γι’ αυτό το Μαρούσι θα δώσω κάθε δύναμη που έχω μέσα μου.

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Νίκος Χιωτάκης (+εργαζόμαστε για την Πόλη της Καρδιάς μας)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
29,17% (12 εκ των 41 εδρών)

Οι πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης έστειλαν με την ψήφο τους «καθαρό» μήνυμα δημοτικής αλλαγής στον Δήμο Κηφισιάς.

Ήδη, 8 στους 10 πολίτες του Δήμου είπαν ξεκάθαρα ότι δεν αντέχουν τα προάστιά μας να χάσουν άλλα τέσσερα χρόνια.

Η πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας ανέδειξε στην πρώτη θέση την παράταξή μας, αφ’ ενός γιατί παρουσιάσαμε ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα, το οποίο έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να υλοποιήσουμε κι αφ’ ετέρου, γιατί γνωρίζουν ότι εμείς μπορούμε να ενώσουμε και να συνθέσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης.

Αισιοδοξώ ότι η καθαρή νίκη της πρώτης Κυριακής θα επαναληφθεί, με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο, και στις 2 Ιουνίου.

Οι συμπολίτες μου θα επιλέξουν συνέπεια, αποτελεσματικότητα και συνεργασία.

Γιώργος Θωμάκος (Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών) – Δήμαρχος

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
23,23% (10 εκ των 41 εδρών)

Διεκδικούμε τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του σημαντικού και καινοτόμου έργου μας, απέναντι στον πρώην δήμαρχο που το ισοπεδώνει και ζητά τη «ρεβάνς» του 2014. Τα 12 χρόνια του στη διοίκηση του Δήμου είναι υπερ-αρκετά.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου το δίλημμα είναι πολύ καθαρό, τώρα, οι πολίτες επιλέγουν ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Οι πολίτες συγκρίνουν την περίοδο 2010-2014 (διοίκηση Χιωτάκη) και 2015-2019 (διοίκηση Θωμάκου) και αποφασίζουν.

Τα τελευταία χρόνια έχουν ήδη προκηρυχθεί 61 τεχνικά έργα, μελέτες και υπηρεσίες. Μειώναμε διαρκώς τα δημοτικά τέλη και πετύχαμε αρκετές καινοτομίες.

H σταθερή προσήλωση στις αρχές μας και το συνεχιζόμενο έργο μας θα φέρει τη ΝΙΚΗ. Οι πόλεις μας είναι πιο κοντά στο όραμα ενός Σύγχρονου, Καινοτόμου Δήμου. Με συνέπεια και ήθος.

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ

Τάσος Μαυρίδης (Η Πόλη της Ζωής μας) – Δήμαρχος

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
42,15% (14 εκ των 33 εδρών)

Την πρώτη Κυριακή των εκλογών οι συμπολίτες μας από τη Λυκόβρυση και την Πεύκη μάς έδωσαν ένα σπουδαίο ποσοστό. Για μένα και τους συνεργάτες μου ήταν μια επιβράβευση του έργου που πραγματοποιήσαμε σε αυτή τη θητεία.

Αυτή την Κυριακή απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από την ψήφο τους στον πρώτο γύρο. Έχουμε το όραμα, την εμπειρία, το σχέδιο και τους ανθρώπους για να το υλοποιήσουν. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθέσεις ώστε ο Δήμος να λειτουργήσει απρόσκοπτα.

Γι’ αυτό πιστεύω ότι με την ψήφο των συμπολιτών μας θα συνεχίσουμε και στην επόμενη θητεία να εργαζόμαστε για την Πόλη της Ζωής μας.

Μάριος Ψυχάλης (Δήμος Μπροστά+)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
19,41% (6 εκ των 33 εδρών)

Η ψήφος της πρώτης Κυριακής είναι εντελώς διαφορετική από αυτή της δεύτερης. Την πρώτη Κυριακή υπάρχουν πολιτικά μηνύματα, ενώ αρκετές φορές επιλέγει ο δημότης και πρόσωπα.

Τη δεύτερη Κυριακή ψηφίζουμε δήμαρχο. Απευθύνομαι στους δημότες και τους ζητώ να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου, χρήσιμο και ικανό δήμαρχο για να διοικήσει αποτελεσματικά τον Δήμο. 

Είμαι βέβαιος ότι η εμπιστοσύνη των δημοτών σε νέα και ικανά πρόσωπα θα φέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα για τον συνδυασμό μας, Δήμος Μπροστά+.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Στράτος Σαραούδας (Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
38,39% (10 εκ των 27 εδρών)

Η αυθόρμητη απάντηση είναι το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019. Η διαφορά των δέκα ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο στον Α’ γύρο και το γεγονός ότι το ποσοστό μας πλησιάζει το 40% μας δίνει μια σημαντική αφετηρία.

Όμως, πέρα από τους αριθμούς, υπάρχει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Οι πολίτες της Μεταμόρφωσης έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, έχουν υιοθετήσει τη νοοτροπία μας κι όλα συνηγορούν ότι προτιμούν τη δική μας φιλοσοφία διοίκησης.

Η προηγουμένη δημοτική αρχή ζητά την ψήφο των πολιτών για τρίτη φορά, χωρίς ουσιαστικό έργο και με εμφανή τα σημάδια κούρασης. Όλα δείχνουν ότι οι πολίτες της Μεταμόρφωσης επιθυμούν Αλλαγή.

Μιλτιάδης Καρπέτας (Νέα Πορεία Ενωτική Δημιουργική Ανανέωση) – Δήμαρχος

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
28,74% (8 εκ των 27 εδρών)

Στα οκτώ χρόνια που διοικούμε τον Δήμο:

  • Κοινωνική Πολιτική: Βοηθήθηκε κάθε αδύναμος, λειτούργησαν δομές και προγράμματα, αποκαταστάθηκαν άνθρωποι που ζούσαν σε καταυλισμό. Στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα σχολεία όλα λειτουργούν υποδειγματικά, προστέθηκε ένας Βρεφονηπιακός Σταθμός και λύθηκε το πρόβλημα των υποδομών (Β΄Λύκειο, 10ο Νηπιαγωγείο).
  • Αθλητισμός: Λειτουργούν και συντηρούνται οι εγκαταστάσεις, προστέθηκαν νέες (Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο).
  • Πολιτισμός: Σημειώθηκε πρωτοφανής άνθηση.
  • Οικονομικά: Μετατροπή του χρεωμένου Δήμου στον πιο εύρωστο της χώρας, με πληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις του (ΤΑΜΕΙΟ 28/5/2019: 12.567.339,87 ευρώ).
  • Υποδομές, Καθαριότητα, Ενέργεια, Ψηφιακή και Διοικητική Οργάνωση: Έγιναν άλματα.

Πάνω από όλα, στο καλύτερο μέλλον, που οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και θέσαμε ήδη σε εφαρμογή. Η πόλη μετατρέπεται σε σύγχρονο Αστικό Κέντρο.

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νίκος Μπάμπαλος (Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη) – Δήμαρχος

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
44,78% (15 εκ των 33 εδρών)

Το μήνυμα της 26ης Μαΐου ήταν σαφές και δυνατό από τους δημότες μας: Το Ηράκλειο εξακολουθεί να πηγαίνει μόνο μπροστά, με ενότητα και συνεργασία. Το ποσοστό του 44,6% το οποίο μας έδωσαν οι Ηρακλειώτες είναι κατηγορηματική εντολή να συνεχίσουμε στον δρόμο των έργων, της οικονομικής ανάπτυξης, της κοινωνικής αλληλεγγύης, όλων εκείνων που κάνουν την πόλη μας κάθε ημέρα καλύτερη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους. Τους καλώ, όλες και όλους, όσους θέλουν να συνεχίσει αυτή την πορεία ο Δήμος μας, να συμπαραταχθούν μαζί μας στις κάλπες της επόμενης Κυριακής. Για να συνεχίσει το Ηράκλειο να πηγαίνει μπροστά.

Γιώργος Παπαδημητρίου (Ηράκλειο Μαζί)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
16,78% (5 εκ των 33 εδρών)

Οι Ηρακλειώτες την πρώτη Κυριακή έκαναν την υπέρβαση και έστειλαν στον β’ γύρο τον συνδυασμό μας, Ηράκλειο Μαζί, που γεννήθηκε στις γειτονιές του Ηρακλείου, με έναν νέο επικεφαλής και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που έκαναν ένα προεκλογικό αγώνα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Για τη β΄Κυριακή απευθύνω προς όλους, ένα μεγάλο και ειλικρινές κάλεσμα δημοκρατίας και συμμετοχής, ώστε να αλλάξουμε οριστικά σελίδα.

Καλώ όλους να σταθούμε απέναντι στην απαξίωση, την αναποτελεσματικότητα, το ρουσφέτι και όλα εκείνα που η Ελλάδα της κρίσης προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω της.

Στην ερχόμενη αναμέτρηση, ενωμένοι με ευρύτερες δυνάμεις, δημιουργούμε μια κοινωνική συμμαχία και πιστεύω ότι οι δημότες θα μας εμπιστευτούν και θα μας αναδείξουν τελικούς νικητές.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Παναγιώτης Μανούρης (Δημιουργία Αλληλεγγύη)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
35,65% (15 εκ των 41 εδρών)

Η Νέα Ιωνία έδειξε ήδη την προτίμησή της. Μας χάρισε μία ξεκάθαρη και έντιμη νίκη με 15 σχεδόν μονάδες διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό. Το μήνυμα είναι σαφές: η πόλη εμπιστεύεται το πρόγραμμα, τους σχεδιασμούς και την ισχυρή ομάδα μας. Η παράταξή μας, η Δημιουργία Αλληλεγγύη, ασχολήθηκε εξ αρχής με το αληθινό διακύβευμα των εκλογών: το καλό της πόλης.

Μήνες τώρα έχουμε διαλέξει τον δύσκολο δρόμο: Με συγκεντρώσεις σε πλατείες και γειτονιές, με εκδηλώσεις και μελέτες ανάπτυξης από ειδικούς επιστήμονες. Με σχέδιο και σοβαρότητα.

Δεσμευόμαστε ότι έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε.

Όλοι μαζί θα φτιάξουμε τη ΝΕΑ Νέα Ιωνία.

Δέσποινα Θωμαΐδου (Δύναμη Προοπτικής)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
21,30% (9 εκ των 41 εδρών)

Πιστεύω ότι ο Ιωνιώτικος λαός θα με τιμήσει με την ψήφο του διότι:

  • Είμαι επικεφαλής της μόνης ανεξάρτητης παράταξης, της Δύναμης Προοπτικής.
  • Έχουμε ένα ολοκληρωμένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα.
  • Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά πολιτική μηχανικός που ζω και εργάζομαι στη Νέα Ιωνία.
  • Ως γυναίκα, προσπάθησα στη ζωή μου, δημιούργησα και νομίζω ότι καταξιώθηκα στη συνείδηση, στην ψυχή και την καρδιά του Ιωνιώτικου λαού.

Καλώ την Κυριακή 2 Ιουνίου όλες και όλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας για μια πόλη φιλική και ανθρώπινη, αντάξια της ιστορικής της διαδρομής και των προκλήσεων του μέλλοντος. 

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

Δημήτρης Γαλάνης (Πόλη Πρότυπο)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
43,04% (12 εκ των 27 εδρών)

Το αίτημα για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου μας είναι πολύ ισχυρό. Το 60% των δημοτών μας αποδοκίμασε την απερχόμενη δημοτική αρχή και έδωσε, με καθαρή διαφορά, την πρώτη θέση στον συνδυασμό μας, Προάστιο Πρότυπο.

Την ερχόμενη Κυριακή οι συμπολίτες μας θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στη συνέχιση της σημερινής βαλτωμένης κατάστασης, την αλλοίωση του χαρακτήρα του προαστίου μας, των ανεξέλεγκτων εμπορικών δραστηριοτήτων, του κυκλοφοριακού και της εικόνας εγκατάλειψης που υπάρχει ή στη συνολική επανεκκίνησή του Δήμου μας. Για περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη καθαριότητα, καλύτερο πράσινο, βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Είμαι βέβαιος για την επιλογή των συνδημοτών μας. Στη Φιλοθέη, το Ψυχικό το Νέο Ψυχικό, έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά.

Παντελής Ξυριδάκης (Συμμαχία Πολιτών) – Δήμαρχος

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
40,26% (11 εκ των 27 εδρών)

Στις 26 Μαΐου κάναμε το πρώτο σημαντικό βήμα για να διασφαλίσουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Οι πολίτες μας έδωσαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό. Κερδίσαμε την πρώτη θέση στις δύο από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Στις 2 Ιουνίου οι πολίτες αποφασίζουν αν θα επιλέξουν δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη ή Δημήτρη Γαλάνη. Έργο, σχέδιο και ενότητα ή δήμαρχο για απραξία, λαϊκισμό και διχασμό.

Διότι οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ότι ο κ. Γαλάνης ήταν για 7,5 χρόνια αντιδήμαρχος και δεν μπορεί να μηδενίζει το έργο για το οποίο δήλωνε υπερήφανος μέχρι χθες. Δεν μπορεί να πείσει για το μέλλον αντιγράφοντας τις 16 ώριμες μελέτες και τη χρηματοδότηση που εξασφάλισε για την υλοποίησή τους η διοίκησή μας.

Δεν είναι το νέο, αλλά το παλαιό κι αναποτελεσματικό.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Σίμος Ρούσσος (Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου) – Δήμαρχος

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
32,34% (13 εκ των 41 εδρών)

Ευχαριστώ κάθε μία και καθέναν από το 32,34% των συμπολιτών μας που τίμησαν με την ψήφο τους την Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου.

Η πρώτη θέση, με μεγάλη διαφορά, 11 ποσοστιαίων μονάδων, από τον πρώην δήμαρχο κ. Κουράση, σε συνδυασμό με το αναμφισβήτητο έργο των τελευταίων 5 χρόνων της διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου, με κάνει αισιόδοξο για το αποτέλεσμα του 2ου γύρου στις 2 Ιουνίου 2019.

Γι’ αυτό καλώ κάθε συμπολίτη και συλλογικότητα που απεύχεται την επιστροφή της πόλης στα χρόνια της αδιαφορίας, της αδράνειας και της εγκατάλειψης, να ενισχύσει αποφασιστικά την προσπάθειά μας να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Γιώργος Κουράσης (Χαλάνδρι σε Δράση)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
21,14% (9 εκ των 41 εδρών)

Η αποδεδειγμένα χρηστή διαχείριση της πρώτης μου θητείας, η οικονομική εξυγίανση του Δήμου, η γνώση των προβλημάτων της πόλης μου, η αυτοδιοικητική μου εμπειρία, η συνέπεια λόγων και έργων, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα σύνθεσης διαφορετικών απόψεων, επ’ ωφελεία των πολιτών του Χαλανδρίου, αποτελούν κυρίαρχα συστατικά της πίστης μου για την εκλογή μου στη θέση του δημάρχου. 

Επιπλέον, η ισχυρή ομάδα συνεργατών μου, το όραμά μας για το Χαλάνδρι του αύριο, οι κοστολογημένες προτάσεις μας, ο σχεδιασμός μιας «έξυπνης» πόλης – πρότυπο στο Λεκανοπέδιο, απαλλαγμένη από ιδεοληψίες και διχαστικά κούφια λόγια, εν κατακλείδι η δημοτική μας «Πολιτεία», όλα αυτά τα χρόνια, ορίζουν τη νέα θητεία μου, με ημέρα εκκίνησης τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Βασίλης Ζορμπάς (Αγία Παρασκευή η Πόλη μας)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
27,04% (9 εκ των 33 εδρών)

Η απάντηση στο ερώτημά σας είναι απλή. Στην προηγούμενη θητεία μας αποδείξαμε την αξιοπιστία μας και την αποτελεσματικότητά μας, διεκδικώντας πόρους. Το αποδεικνύουν τα έργα μας, ύψους 21.000.000 ευρώ. Επιδείξαμε, επίσης, χρηστή διαχείριση, συμμαζεύοντας τα οικονομικά του Δήμου.

Ο κ. Σταθόπουλος δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ να αντιπαρατάξει. Έδωσε πολλές ψευδείς υποσχέσεις που δεν τήρησε, κατασπατάλησε το δημοτικό χρήμα με αδιαφάνεια, δεν πρόσθεσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ υποδομή στην πόλη μας και διοίκησε με αυταρχισμό και αλαζονεία.

Το δικό μας πρόγραμμα είναι ρεαλιστικό και αφορά και στην καθημερινότητα και σε έργα μακράς πνοής, ενώ ο κ. Σταθόπουλος δεν έχει πρόγραμμα, υπόσχεται αυτά τα ίδια που υποσχόταν και το 2014. Γεγονός που κατανόησαν οι πολίτες και τον αποδοκίμασαν και την προηγούμενη Κυριακή.

Για τους λόγους αυτούς πιστεύω ότι οι πολίτες θα με εμπιστευτούν και πάλι.

Γιάννης Σταθόπουλος (Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής) – Δήμαρχος

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
26,42% (9 εκ των 33 εδρών)

Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής θα τιμήσουν την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική μας κίνηση και το έργο μας τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θα πούνε όχι στον φανατισμό του πρ. δημάρχου, στην κομματικοποίηση που επιχειρεί και σε ό,τι εκφράζει: τον μηδενισμό, τον λαϊκισμό, την αλαζονεία. Η πόλη κοιτάει μπροστά.

Η Αγία Παρασκευή χρειάζεται δήμαρχο αφοσιωμένο, συναινετικό και εργατικό. Δουλέψαμε καθημερινά ακούγοντας όλους τους Πολίτες και τους Συλλόγους Κατοίκων. Νοιαστήκαμε την καθημερινότητα και κάναμε ένα μεγάλο έργο παντού, μαζί με τους κατοίκους (σχολεία, κοινόχρηστοι χώροι, αγωγοί ομβρίων, παιδικές χαρές, κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη, πολιτισμός, απόκτηση Ιόλα, οικονομικά, αθλητισμός, εξυπηρέτηση του πολίτη, συμμετοχή κ.ά.). Πολλά νέα έργα ξεκινούν σύντομα (δημαρχείο, ανάπλαση πέριξ κεντρικής πλατείας, νέες ασφαλτοστρώσεις, ανάπλαση Αιγαίου Πελάγους, νέα όμβρια, αύλειοι χώροι λυκείων κ.ά.).

Η εκλογή μας θα έχει ως αποτέλεσμα τη συνέχιση αυτού του έργου.

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ξένος Μανιατογιάννης (Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας) – Δήμαρχος

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
29,27% (10 εκ των 33 εδρών)

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου υπήρξα ειλικρινής και ξεκάθαρος απέναντι στους πολίτες των Βριλησσίων. Ουδέποτε έταξα ή έπραξα με γνώμονα το προσωπικό μου συμφέρον και προβολή. Αντιθέτως, κάθε πρωτοβουλία δική μου και των συνεργατών μου είχε έναν και μόνο σκοπό, το συμφέρον της πόλης και των δημοτών της.

Προσφέραμε έργο και ενώσαμε τους πολίτες. Ζητώ εκ νέου την εμπιστοσύνη τους για να ολοκληρώσω το έργο το οποίο έχω ήδη δρομολογήσει και είναι έτοιμο να υλοποιηθεί. Οφείλουμε στα Βριλήσσια το καλύτερο και είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε πράξη.

Για εμένα ο δημαρχιακός θώκος δεν αποτελεί ανώτατο αξίωμα, αποτελεί τιμή και προσωπική δέσμευση απέναντι στους Βριλησσιώτες.

Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα κρίνουν αντικειμενικά, πάνω από κόμματα και παρατάξεις και θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Ανάπτυξη και στην Ευημερία των Βριλησσίων.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δήμητρα Κεχαγιά (Συμπολιτεία)

Ποσοστό πρώτου γύρου εκλογών:
28,32% (9 εκ των 33 εδρών)

Από την πρώτη Κυριακή των εκλογών κατέστη σαφές ότι ένα σημαντικό ποσοστό των δημοτών της πόλης μας, που προσέγγισε το 70%, τάχθηκε απέναντι στον κύριο Στεργίου.

Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών κατέδειξε, επίσης περίτρανα, ότι η Συμπολιτεία έχει αναπτύξει ήδη μια σημαντική δυναμική στην πόλη.

Για τους λόγους αυτούς πιστεύω ότι στις 2 Ιουνίου η πλειοψηφία των πολιτών θα κάνει μαζί μας το καθοριστικό βήμα για να ξεφύγουμε από την απραξία και τα συσσωρευμένα προβλήματα.

Οι πολίτες θέλουν λύσεις.  Η Συμπολιτεία μπορεί να τις δώσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet