Οκτώ μετάλλια απέσπασε η Ακαδημία Κολύμβησης Δήμου Γαλατσίου στα «Ευριπίδεια 2019»
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Οκτώ μετάλλια απέσπασε η Ακαδημία Κολύμβησης Δήμου Γαλατσίου στα «Ευριπίδεια 2019»

Οκτώ μετάλλια συνολικά απέσπασε η Ακαδημία Κολύμβησης Δήμου Γαλατσίου που συμμετείχε για δεύτερη φορά στους διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης «Ευριπίδεια 2019», με 30 παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου την Κυριακή 3 Μαρτίου και συμμετείχαν συνολικά 9 Ακαδημίες Κολύμβησης Δήμων.

Ειδικότερα, από τα τμήματα των Ακαδημιών Κολύμβησης Δήμου Γαλατσίου τρία χρυσά μετάλλια απέσπασαν οι Μηλιού Μαριάννα, ένα για τα 50μ. ελεύθερο και ένα για τα 50μ. ύπτιο και ο Μαρκοπουλιώτης Παντελής, στα 50μ. ύπτιο, τρία ασημένια μετάλλια απέσπασαν Μυστικός Νεκτάριος, η Νίκου Ουρανία και η Παπαδόγγονα Αναστασία στα 50μ. πρόσθιο και δύο χάλκινα μετάλλια η Κοντοπούλου Φαίδρα, στα 50μ. ύπτιο και ο Νταβαρίνος Φίλιππος, στα 25μ.ελεύθερο.

Οι γυμναστές προπονητές με ειδικότητα κολύμβησης, που συνόδευσαν τα παιδιά, ήταν οι Αναστασία Αλεξανδρίδου, Μαριλένα Λιβανού, Αγγελική Κοντζαλη και Βασίλης Πάλλας.

«Η Ακαδημία Κολύμβησης του Δήμου Γαλατσίου συνεχίζει να επενδύει με αγάπη στην κολυμβητική εξέλιξη των παιδιών, αξιοποιώντας τα χαρίσματά τους, με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι σήμερα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στην οποία προστίθεται ότι «από τα πιο σημαντικά θέματα στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών είναι αναμφισβήτητα η σωστή κολυμβητική γνώση από μικρή ηλικία, ώστε με την κατάλληλη καθοδήγηση, να μάθει πιο γρήγορα και πιο σωστά να κολυμπάει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet