Ολοσχερής καταστροφή αποθήκης με φαρμακευτικό υλικό από τη μεγάλη φωτιά στα Γλυκά Νερά
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Ολοσχερής καταστροφή αποθήκης με φαρμακευτικό υλικό από τη μεγάλη φωτιά στα Γλυκά Νερά

Ολοσχερώς έχει καταστραφεί αποθήκη με φαρμακευτικό υλικό εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε περίπου στις 2 το μεσημέρι στα Γλυκά Νερά. Οι φλόγες απείλησαν άμεσα δεύτερη αποθήκη, που καλύπτει τις ανάγκες και άλλης φαρμακευτικής, αλλά και υποπρακτορείου διανομής Τύπου στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Κοντά στην εστία της πυρκαγιάς βρίσκεται μεγάλος υποσταθμός δικτύου της ΔΕΗ και ο φόβος να επεκταθούν εκεί οι φλόγες υπήρξε μεγάλος.  Σύμφωνα  με τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, υποστράτηγο Σπαή, η φωτιά περίπου στις 4.30 το απόγευμα ετέθη υπό μερικό έλεγχο. Η κατάσβεση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επί τόπου παρέμεναν πυροσβεστικές δυνάμεις από τον φόβο της αναζωπύρωσης.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στις 14.17. Μάλιστα, ο καπνός ήταν ορατός σε πολλά σημεία της Αττικής. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες εργαζομένων, η φωτιά δεν έγινε άμεσα αντιληπτή, αφού περίπου στις 11:15 το πρωί είχε φύγει, κλειδώνοντας τις εγκαταστάσεις και ο τελευταίος εργαζόμενος.

Στο σημείο μετέβησαν αρχικά 8 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν στη συνέχεια και έφτασαν τα 15 οχήματα με πενήντα πυροσβέστες, ενώ επί τόπου έσπευσε και μονάδα της ΕΜΑΚ, όπως είπε ο υποστράτηγος Σπαής.  

Άγνωστα μέχρι στιγμής παραμένουν τα αίτια της εκδήλωσης της πυρκαγιάς που ξεκίνησε από την αποθήκη με τα φαρμακευτικά υλικά. Επί τόπου έσπευσαν και δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των πυροσβεστικών και παράλληλα να αποκλείσουν την κυκλοφορία προς την Αθηνάς Παλλάδος.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet