Ορεινές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Ορεινές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Επίσκεψη στις ορεινές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Απριλίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση προσυνεδριακής εκδήλωσης της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, συνεδευόμενος από τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Β. Σιώμο, Δ. Κουπτσίδη και Θ. Παπαθανασίου, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμου όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο δήμαρχος Σπ. Κωνσταντάρας εξέφρασε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, «την ικανοποίησή του για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ΚΕΔΕ, σε επίπεδο προσυνεδριακού διαλόγου, ενώ χαρακτήρισε σημαντική την προσπάθεια που έχει αναληφθεί για την προώθηση των ειδικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι σε ορεινές περιοχές».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης τόνισε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι «αυτό που ενώνει τους αιρετούς είναι τα κοινά προβλήματα που πρέπει να λύσουν στις τοπικές κοινωνίες». Επιπλέον υπογράμμισε ότι είναι αναγκαίο να βρεθεί η ΚΕΔΕ κοντά στους αιρετούς των ορεινών και νησιωτικών περιοχών. «Είναι αναγκαίο να βρεθούμε κοντά στα  προβλήματα όλων των πολιτών και όχι κάποιων πολιτών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet