Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών σε σπίτι προέδρου γνωστής κατασκευαστικής – Βρέθηκαν υπολείμματα ουσιών
ΟΤΑ

Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών σε σπίτι προέδρου γνωστής κατασκευαστικής – Βρέθηκαν υπολείμματα ουσιών

Ένα αστυνομικό θρίλερ εκτυλίχθηκε χθες, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, όταν στο πολυτελές σπίτι ενός πασίγνωστου προσώπου των κατασκευών εισέβαλε η Δίωξη Ναρκωτικών. Η έφοδος της πολυπληθούς ομάδας  της υπηρεσίας έγινε παρουσία εισαγγελέα και ήταν αστραπιαία προκειμένου να εξακριβωθούν καταγγελίες για ύπαρξη ναρκωτικών στο πολυτελές σπίτι.

Βρέθηκαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών

Η έφοδος έγινε σε σπίτι του προέδρου γνωστής κατασκευαστικής εταιρίας που εδρεύει στην Παιανία, παρουσία εισαγγελέα, μετά από καταγγελίες που οδήγησαν στην εντολή κατ’οίκον έρευνας . Ο χώρος που ερευνήθηκε φέρεται να ήταν σε οίκημα ακριβώς δίπλα στο κεντρικό σπίτι και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο άνδρας υποστήριξε ότι στον συγκεκριμένο χώρο ζει κάποιος που τον έχει νοικιάσει. Εικάζεται δε ότι διαμένει μαζί με  άτομο του κοντινού περιβάλλοντος του κατασκευαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι αστυνομικοί εντόπισαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

Η διαδικασία ήταν πάντως σοκαριστική για τον πρώην ισχυρό άνδρα των κατασκευών, ο οποίος βρέθηκε μπροστά  σε μια αστραπιαία αστυνομική επιχείρηση. Το πρόσωπο αυτό βρίσκεται πάντως ήδη σε αντίστροφη πορεία από την ιλιγγιώδη άνοδό του τις περασμένες δεκαετίες, καθώς πριν από δυο χρόνια είχε καταψηφιστεί από τους μετόχους του ομίλου στον οποίο ήταν μεγαλομέτοχος και είχε πάρει αναγκαστική «μεταγραφή» σε μικρότερο εργολαβικό μαγαζί, αφού το όνομά του είχε εμπλακεί σε σκοτεινές υποθέσεις στα Βαλκάνια, ενώ είχε χαρακτηριστεί ο «Εσκομπάρ του καρτέλ των εργολάβων» στην Ελλάδα.

Πηγή: dikastiko.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet