Αλγερινός παραβιάζει αυτοκίνητο στα Βόρεια Προάστια… on camera!
Print Friendly, PDF & Email
ΟΤΑ

Αλγερινός παραβιάζει αυτοκίνητο στα Βόρεια Προάστια… on camera!

Έναν πολύ απλό και ευφάνταστο τρόπο είχε βρει ένας Αλγερινός στα Βόρεια Προάστια για να παραβιάζει αυτοκίνητα και να αρπάζει ό,τι είχαν αφήσει μέσα οι ιδιοκτήτες τους.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε όλη τη δράση του κακοποιού, η οποία αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να παραβιαστούν τα αυτοκίνητά μας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το οποίο παρουσίασε αποκλειστικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv το Σάββατο, ο νεαρός σκύβει να δέσει το κορδόνι από το παπούτσι του. Ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο, και πριν ενεργοποιήσει τον συναγερμό, ο νεαρός έχει ανοίξει την πίσω πόρτα του οχήματος. Έτσι, μπορεί να αρπάξει από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ό,τι θέλει.


Κι όλα αυτά ενώ μέχρι σήμερα οι περισσότεροι πιστεύαμε ότι οι ληστές χρησιμοποιούν υπερσύγχρονα λογισμικά για να παραβιάζουν τα οχήματα. Έτσι, γίνεται κατανοητό ότι το κλείδωμα του αυτοκινήτου δεν μπορεί να γίνεται ρουτίνα.

Την ίδια στιγμή, οι διαρρήξεις αυτοκινήτων το πρώτο εξάμηνο του 2019 έχουν αυξηθεί σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η Ασφάλεια Αμαρουσίου συνέλαβε τον Αλγερινό, έπειτα από καταγγελίες ιδιοκτητών αυτοκινήτων που είχαν πέσει θύματα κλοπής στα Βόρεια Προάστια.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet