Δήμος Αθηναίων: Anti-graffiti και λοιπές δράσεις καθαριότητας στον Κολωνό
ΟΤΑ

Δήμος Αθηναίων: Anti-graffiti και λοιπές δράσεις καθαριότητας στον Κολωνό

Συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις του στις 129 γειτονιές της Αθήνας ο Δήμος Αθηναίων. Αυτή τη φορά συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας προχώρησαν την Κυριακή σε μια σειρά δράσεων στην περιοχή της πλατείας Σωτήρη Πέτρουλα, στον Κολωνό.

Ειδικότερα, με τον συντονισμό του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκου Αβραμίδη, δύο υδροφόρες, δύο πλυστικά οχήματα κι εργάτες οδοκαθαρισμού πραγματοποίησαν καθαρισμό, αλλά κι αποκαταστάσεις όπου χρειαζόταν στην πλατεία.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν καινούργια επιδαπέδια καλαθάκια κι αποσύρθηκαν όσα ήταν κατεστραμμένα, όπως ζητούσαν καιρό τώρα οι κάτοικοι της περιοχής. Επίσης, βάφτηκαν τα παγκάκια στην πλατεία, τα επιστήλια καλαθάκια, όπως και οι κολώνες φωτισμού της, ενώ τα ειδικά συνεργεία αφαίρεσαν το γκράφιτι από το μαρμάρινο σιντριβάνι της πλατείας.

«Οι συντονισμένες επιχειρήσεις των υπηρεσιών για αντι-γκράφιτι, καθαρισμό κι αποκατάσταση του πρασίνου αποτελούν βασικό κομμάτι της στρατηγικής του Δήμου, που τις επεκτείνει σε όλη την Αθήνα. Στόχος είναι οι ελεύθεροι χώροι της πόλης να μην είναι απλά περάσματα, αλλά ο προορισμός για κατοίκους κι επισκέπτες» αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων, που επισημαίνει ότι και ο ίδιος ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, φροντίζει σε πολλές περιπτώσεις να είναι παρών στις επιχειρήσεις αυτές, όπως συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet