Δημοτικές παρατάξεις Βόρειου Τομέα Αθηνών: Ανεπίτρεπτο κάποιοι δήμαρχοι να «παίζουν» τα επικοινωνιακά παιχνίδια του Γ. Πατούλη
Print Friendly, PDF & Email
ΟΤΑ

Δημοτικές παρατάξεις Βόρειου Τομέα Αθηνών: Ανεπίτρεπτο κάποιοι δήμαρχοι να «παίζουν» τα επικοινωνιακά παιχνίδια του Γ. Πατούλη

Με κοινή ανακοίνωσή τους, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και κινήσεων του Βόρειου Τομέα Αθηνών στρέφονται κατά των δημοτικών διοικήσεων που έσπευσαν να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια Αττικής για τη συμβολή της στην αντιμετώπιση των πρόσφατων συνεπειών από την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια» από την Αττική.

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων παρατάξεων, «είναι ανεπίτρεπτο» οι δήμαρχοι του Βόρειου Τομέα να εντάσσονται «στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς του κ. Γιώργου Πατούλη και να χρησιμοποιούνται ως ασπίδα για την απόκρουση της κριτικής που δέχεται η διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής».

Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων:

Να προστατεύσουν το κύρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Είδε πρόσφατα το φως τη δημοσιότητας δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής όπου αναφέρεται ότι:

«…σε επιστολές τους προς τον περιφερειάρχη οι δήμαρχοι Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος, Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Δ. Γαλάνης, Ηρακλείου, Ν. Μπάμπαλος, Χαλανδρίου, Σ. Ρούσσος, Ν. Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τ. Μαυρίδης και Μεταμόρφωσης, Σ. Σαραούδας, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που είχαν να διαχειριστούν και σχετίζονταν με τις πτώσεις δέντρων και τις τεράστιες ποσότητες χιονιού στα τοπικά οδικά δίκτυα».

Η συντονισμένη αποστολή τέτοιων επιστολών για την αυτονόητη συμπεριφορά της Περιφέρειας Αττικής (που αποτελεί και υποχρέωσή της), είναι πράξη υποτίμησης για την Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Αυτοτέλειά της. Δείχνει παντελή έλλειψη εκτίμησης στις δυνατότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ά βαθμού.

Είναι ανεπίτρεπτο οι δήμαρχοι του Βόρειου Τομέα να εντάσσονται στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς του κ. Πατούλη και να χρησιμοποιούνται ως ασπίδα για την απόκρουση της κριτικής που δέχεται η διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Απαιτούμε από τους δημάρχους να προστατεύουν το κύρος του θεσμού που υπηρετούν.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ιι επικεφαλής των δημοτικών κινήσεων:

Αμαρουσίου

  • Διακολιού Μαίρη, Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή
  • Μαγιάκης Λευτέρης, Ενότητα Ανατροπή και ‘Εργο για το Μαρούσι

Ηρακλείου Αττικής

  • Κουτρούλης Κυριάκος, ΠΝΟΗ Ηράκλειο
  • Τζίβα Αιμιλία, Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου

Κηφισιάς

  • Παπάζογλου Αγγελική, Κοινωνία Παρούσα

Μεταμόρφωσης

  • Καραβάκος Βασίλης Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση
  • Πεπαρίδης Δημήτρης Μαζί για τη Μεταμόρφωση

Νέας Ιωνίας

  • Κανλής Χρήστος, Ενότητα για τη Νέα Ιωνία

Χαλανδρίου

  • Λαπιέρης Σωτήρης, Χαλάνδρι Ενάντια

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet